Nyheder

Målmanden i fokus i Marienlyst

Boldklubben Marienlyst lagde torsdag aften baner til DBU/DBU Fyns målmandstrænerseminar. 35 fynske trænere stod klar til at få trænerrygsækken fyldt med ny inspiration.


Jan Rindum var selv en meget aktiv underviser på torsdagens målmandstrænerseminar.
____________________________________________________________

Jan Rindum er til dagligt målmandstræner på U-18, U-19 og U-20 og U-21 herrelandsholdene, og sammen med sin kollega Stephen Paddon fra DBU er han i april på turne rundt i det danske fodboldland for at give inspiration til målmandstrænerne på DBUs målmandstrænerseminar.

Torsdag nåede målmandstrænerseminaret til Fyn. Jan Rindum stod i spidsen for de 35 kursister, der efter en kort gennemgang af kursets forløb gik de på banerne til aftenens praksisprogram.

Boldklubben Marienlysts U-19 og U-15 målmænd var medier på banen, hvor Jan Rindom gav inspiration og konkrete ideer til, hvordan de grundlæggende færdigheder i målmandstræningen kan praktiseres. Han gav bl.a. et bud på, hvor opvarmning af målmænd kan foregå optimalt. Desuden satte han fokus koordinationstræning med og uden bold, inden han viste og forklarede om de grundlæggende færdigheder, som en målmand skal træne.

Følgende færdigheder blev gennemgået:

  • Målmandens udgangsstilling og placering
  • Gribeteknik
  • Faldteknik

Seminaret blev afsluttet i indendøre med en gennemgang af træningen og en præsentation af den nuværende målmandstræneruddannelse i DBU og den nye uddannelse, som ventes udbudt i løbet af 2013.

Læs mere om DBUs målmandstræneruddannelser her:
M1
M2

 

20. april 2012, 09:43

Skriv kommentar (Kræver login)

Ingen kommentarer endnu - skriv den første

0 Kommentarer:Indtast klubbens navn eller en del af navnet
Udvidet kampsøgning
Livescore søgning
 
 
Glemt adgangskode?
Indtast dit brugernavn eller email her, så sender vi din adgangskode til dig.
Brugernavn / E-Mail:
ELLER
 
Lav ny profil uden Facebook