Holdtilmelding

Hold tilmeldes i KlubOffice via menuen Turneringer og hold > Holdtilmelding > Kampe og stævner.

Det er muligt at følge den løbende holdtilmelding på www.dbufyn.dk. Dette sker via "Søg i turneringer og resultater" under den specifikke række. 

HUSK: Der skal altid være givet tilladelse til Pop-up vinduer i KlubOffice.

TILMELDINGERNE SKAL ske senest 10. juni 2019, hvor der lukkes for tilmelding ved midnat.

Ansøgning U19 drenge Liga 1 - U17 drenge Liga 1 - U16 pige Liga 1
Klubber, der ønsker at få hold indplaceret på øverste niveau i U19 Drenge Liga 1, U17 Drenge Liga 1 eller U16 Piger Liga 1 til efterårssæsonen 2019, skal sende en ansøgning til DBU Fyn senest mandag den 3. juni. Læs nærmere her 

Ny turneringsstruktur for de øverste niveauer i U13 til U15 drenge fællesturnering gældende fra efterårets start. Læs nærmere her.

7-mands turnering for Herre senior

Fra efteråret udbydes for første gang en 7-mands turnering for Herre Senior. Formatet vil være det samme som kvindernes nuværende 7-mands turnering, hvor klubberne selv planlægger sine hjemmekampe.

"De gamle"

Overgangen fra helårsturneringer til halvårsturneringer betyder at alle tilmeldte hold i disse rækker skal nytilmeldes til efterårets turnering. 

Pokalturneringer
Der skal ikke tilmeldes hold til pokalturneringer.

Aldersgrænser
Aldersgrænserne i børnefodbold.
Aldersgrænserne i ungdomsfodbold

Ønsker til turneringen: 
Når puljerne laves, sker dette ud sportslige samt geografiske hensyn. 
I udgangspunktet sættes 2 hold fra samme klub i hver sin pulje. Har man ønske om det modsatte, altså 2 hold fra samme klub i samme pulje skal dette meddeles DBU Fyn senest ved tilmeldingsfristens udløb på mail: 
info@dbufyn.dk
Har man særlige ønsker til datoer i efteråret, hvor man ønsker at spille hjemme eller ude af forskellige årsager skal dette også meddeles senest 10. juni.
Det skal bemærkes, at det ikke kan garanteres at alle ønsker kan imødekommes. 

Holdtilmelding børn U8 til U11

Enkeltstævner
Igen i efteråret udbyder vi efter ønske fra mange klubber et antal enkeltstævner for U8 til U11. Der åbnes for holdtilmelding til efterårets stævner medio juni. 

Samarbejdsaftaler
Der kan laves samarbejdsaftale(r) - kombineret hold med én eller flere klubber.

Når man indgår samarbejdsaftale(r), bevarer spillerne medlemsskabet af den oprindelige klub og er spilleberettiget på hold i en anden alderskategori i den klub, som er i besiddelse af spillerens certifikat. Op- og nedrykningsreglerne som er beskrevet i turneringsreglementets § 13 skal selvfølgelig overholdes.

Ved tilmeldingen via KlubOffice: Husk at vælge holdtype (samarbejdshold – delvis fusion – overbygning) - afhængig af hvilket samarbejde det drejer sig om – og udfyld samarbejdspartnere m.v.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.
Læs mere:

- FAQ om holdtilmelding efterår 2019

- Rækkeoversigt

 

Klubber, kampe og resultater