MENU

Årets Fynske Fodboldleder 2013

På søndag kårer DBU Fyn, i samarbejde med Albani, Årets Fynske Fodboldleder 2013 i forbindelse med unionens delegeretmøde. 3 fynske klubledere kandiderer til prisen.

De nominerede til prisen Årets Fynske Fodboldleder 2013 er:

Henning Bahl, Faldsled/Svanninge
Henning har i en årrække siddet i fodboldudvalget i F/S , hvor hans primære opgave har været sponsorarbejde.
Han er også aktiv omkring det kommunale samarbejde, og er meget visionær i tilgangen til klubarbejdet.
F/S's kunstgræsbane har Henning også stor andel i, da det var hans vedholdende arbejde, der gjorde at man kunne lykkedes med dette.
Også på banen er han aktiv, og træner klubbens serie 4 hold, ligesom han en fast del af klubbens dommerkorps.

Jan Bramsen, B1909
Jan er en meget aktiv formand for en klub, der ligger i et belastet område. Han ser altid muligheder frem for begrænsninger, og er derfor et stort aktiv når nye samarbejder skal etableres med skoler og øvrige institutioner.
Han har stor respekt for forskelligheder, og sætter en ære i, at huske alle parter, når projekter skal føres ud i livet.
Udover at være hovedformand er Jan også formand for klubbens oldboysafdeling.

Brian Skovgaard, Fjeldsted/Harndrup
Brian er formand i klubben, og har siden sin tiltrædelse som formand, rykket klubben i en positiv retning. Brian er en blæksprutte og påtager sig mange forskellige opgaver.
Udover tjansen som formand er han også særdeles aktiv på sidelinien. Han har i 2013 trænet både et ungdomshold, et kvindehold og været holdleder for et herreseniorhold.

Hvem der løber med prisen og den medfølgende check på kr. 6.000,- afsløres altså på søndag i Langeskov Hallen, hvor alle tre kandidater vil være til stede.

Log ind