MENU

Giv de kvindelige frivillige værktøjer til lederrollen

DBU og lokalunionerne tilbyder en ny lederuddannelse for nuværende og potentielle kvindelige ledere i fodbolden. Tilmeldingsfrist mandag d. 20. januar 2014.Carina Kjøller Vergemann fra Ølstykke FC deltog i første omgang af kvindelederuddannelsen.   

Du kan nu give kvinderne i din klub et unikt tilbud til at styrke deres lederevner med DBU og lokalunionernes lederuddannelse for kvinder.

Tilmeldingsfristen er mandag 20. januar 2014 klokken 12.00.  

Din klub kan bruge uddannelsen til at styrke lederkompetencerne hos de nuværende ledere eller som en mulighed for at klæde potentielle ledere på til en post i klubben. 

DBU og lokalunionernes lederuddannese for kvinder er en praktisk, værktøjsbaseret uddannelse, hvor deltagerne vil blive klædt på til at håndtere udfordringer og gribe de muligheder, der opstår i din fodboldklub.

Pris og tilmelding
Uddannelsen koster 1000 kroner per modul og modulerne betales enkeltvis. Typisk vil klubben kunne søge om tilskud til dækning af udgifterne til uddannelsen hos kommunen. 

Klik her for at tilmelde dig lederuddannelsen for kvinder 2014

Inkluderet i prisen er deltagelse i Vision 2020 Kvindekonference samt forplejning og overnatning på dobbeltværelse i forbindelse med første modul 25./26. januar 2014.

Som deltager vil du blive tilknyttet en gruppe i din del af landet. Der vil blive oprettet to grupper i Jylland, en på Fyn og en på Sjælland. Der er kun plads til 100 deltagere i alt.

De første to moduler er fælles i Nyborg mens der er lokale afviklingssteder for de øvrige to moduler i Tilst, Vejen, Odense eller Brøndby.

Afprøvet og evalueret forløb
Lederuddannelsen for kvinder har været afprøvet og evalueret gennem to tidligere forløb på Sjælland i et samarbejde mellem lokalunionerne DBU København og DBU Sjælland. 

DBU og lokalunionernes lederuddannelse for kvinder er et led i DBU's udviklingsstrategi Vision 2020, der skal styrke både bredden og eliten i dansk pige- og kvindefodbold.   

Værktøjer til lederrollen
Uddannelsen indeholder fire moduler, hvor deltagerne vil få praktiske værktøjer til lederrollen gennem de tre hovedtemaer:

- Personlig udvikling
- Konfliktløsning
- Kommunikation/præsentation.

Håndter konflikter og styrk klubkommunikationen
Da uddannelsen har et udpræget praktisk sigte vil deltagerne allerede på uddannelsen træne brugen af værktøjerne med de øvrige deltagere under vejledning fra instruktører og i samspil med indlægsholderne.

Det kunne for eksempel være værktøjer til:

- Hvordan man styrer forældremøder med klubbens børne- og ungdomsspillere.
- At løse konflikter mellem trænere/forældre/spillere og andre i klubben.  
- At tale i forsamlinger og overbringe et budskab på en overbevisende måde overfor klubbens medlemmer, kommunen, sponsorer eller øvrige eksisterende og potentielle samarbejdspartnere.

Som en del af uddannelsen vil du også få udarbejdet en personlig profil omkring dine præferencer indenfor kommunikation, lederskab og samarbejde. Med andre ord vil uddannelsen give dig et øget kendskabet til din ledelsesstil.  

Som en sidegevinst vil deltagerne få et netværk af andre kvindelige ledere, hvor de kan finde inspiration og søge råd og vejledning.

Program og kontaktoplysninger
Du kan læse hele programmet for uddannelsens fire moduler og finde kontaktoplysninger på linket herunder:

Læs hele programmet for uddannelsen

Læs mere

Ny lederuddannelse for kvinder i fodbolden

Lederuddannelse fik flere kvinder i bestyrelsen

Flyvende start for kvindelederuddannelse

Log ind