MENU

Stipendier til 2 fynske ungdomstrænere

Mads Hansen, Sanderum BK, og Michael Dokkedal, Nyborg G&IF, vil på DBU Fyns delegeretmøde modtage DBU Fyns ungdomstrænerstipendier

Mads Hansen
Mads startede i 2011 en U5 årgang op på egen hånd. Mads kontaktede børnehaverne i området, og langsomt fik projektet "vokseværk". Sanderum Boldklub har således i dag 45 spillere på U7-årgangen. Når der afvikles stævner i disse årgange, har Sanderum deltagelse med op til 6 hold. 

Mads er utrolig dygtig til at inddrage forældrene på årgangen i den daglige træning, og der er således oparbejdet et fast "trænerkorps" med Mads som den ansvarlige. Han arrangerer ligeledes mange sociale arrangementer såsom fællesspisninger og ture for hele årgangen.

Mads er meget interesseret i at dygtiggøre sig som træner, og deltager med stort engagement i trænerkurser.

Michael Dokkedal
Michael er en af de ildsjæle, som alle ønsker sig i sin klub. Med masser af godt humør og lyst har han nu kastet sig over træningen af Nyborgs U12 Drenge. Tidligere førte han et kuld drenge op til U17.

Michaels behagelige facon gør, at han får fat i alle. Han vil ikke kun træne de bedste, men favner derimod bredt og inkluderer alle i sin træning. Han hjælper også gerne andre, når der mangler en træner, og med sin store erfaring kan han altid sætte et træningsprogram op med kort varsel. Michael deltager også aktivt i klubbens aktiviteter og sørger på sin stille og rolige facon for at boldrummet holdes ordentligt, Samtidig er han fast kok til mange af klubbens arrangementer.

Michael er den slags menneske, der er uundværlige for en klub, men sjældent bliver påskønnet.

Tillykke til begge!

Fælles for begge trænere er, at de er fantastiske ildsjæle og vigtige brikker i deres respektive klubber.

Begge modtager på delegeretmødet et stipendium á kr. 5.000,-, der skal anvendes til yderligere dygtiggørelse/uddannelse i fodboldøjemed i ind- eller udland. Formålet skal aftales med bestyrelsen, som imødeser en skriftlig beretning om forløbet.

Stort tillykke til Mads og Michael.

Log ind