MENU

Kampprogram er nu lavet. Husk kampredigering!

Du kan nu se kampprogrammet. Klubberne skal fastsætte dato og tid på de hjemmekampe, som de også selv skal finde dommere til. Deadline er 10. august.

Alle rækker og puljer er nu inddelt og turneringsprogrammet er klar.

Du kan se programmet ved at søge på enten klub eller række via spotboksen "Søg i turneringer og resultater", som du finder på DBU Fyns forside.

Kampredigering online
I de rækker hvor DBU Fyn ikke ansætter dommere og tider, skal klubberne selv fastsætte tiderne for hjemmekampene via KlubOffice. Se hvilke rækker det drejer sig om her.

Som noget nyt kan man også sende ønsker til modstanderen (hjemmeholdet) for disse kampe allerede her i redigeringsfasen. Det gøres ligeledes via KlubOffice.

Det er også muligt at flytte stævner via KlubOffice. Stævner kan kun flyttes inden for samme weekend.

Der er åbent for kampredigering til og med 10. august.

Spar på papiret - vent med at udskrive kampprogrammet
Da klubberne har mulighed for at ændre i kampprogrammet frem til den 10. august, anbefales det at vente med at udskrive kampprogrammer til efter denne dato.

Vi har samlet en række vigtige ting angående turneringen under temaet "Vigtig viden om fynske turneringsforhold". Her kan du blandt andet læse om nye spilleformer, nye banestørelser, bestilling af dommere til træningskampe og meget mere. Find temaet her - Turneringsforhold

Log ind