DBU Fyn tilbyder eksklusivt netværk for klubsponsorer

De fynske klubber kan nu gøre noget ekstra for deres sponsorer ved at tilbyde dem muligheden for at tilmelde sig et eksklusivt netværk for virksomheder. Netværket kommer både virksomhederne og fynsk fodbold til gode.




DBU Fyn har indgået samarbejde med Relationsfabrikken, som drives af den tidligere OB-profil og landsholdangriber Per Pedersen. Sammen etablerer parterne et erhvervsnetværk for klubbernes sponsorer og andre interesserede, hvor de kan møde andre virksomheder og evt. gøre forretninger på tværs.

Netværket bliver eksklusivt forstået på den måde, at kun én virksomhed fra hver branche kan deltage. Eksempelvis kan der kun deltage ét tømrerfirma, én bank og én tøjforhandler. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet, så det gælder om at slå til, før konkurrenten gør det. 

- Vi arbejder med forretningsfokuserede netværk, hvor kendskab, kemi og tillid danner grundlaget for at handle med hinanden, men endnu vigtigere - for at lave forretning via hinandens netværk. Det er der, i andet led, at den virkelige styrke i netværket ligger. Relationsfabrikken er med og leder alle møderne med varierende agenda og en plan for hele året. Der er en rød tråd i konceptet, forklarer Per Pedersen og uddyber videre:

- Netværk er et billigt markedsføringsredskab, og det udvider kendskabet til din virksomhed med din egen personlige version. Du kan nemt måle resultatet ved at sammenligne ordre med udgiften til netværket. Det er sjovere og nemmere end sædvanligt opsøgende salg.

Foruden muligheden for at skabe et netværk og gøre forretning bydes bl.a. også på virksomhedsbesøg og en landskamptur til Parken.

DBU Fyns erhvervsnetværksmøder afholdes hos Ernst & Young i Odense.

Hvad kan klubberne få ud af det?
Med tilbuddet til sponsorerne om at indgå i DBU Fyns erhvervsnetværk får klubben mulighed for at skabe en stærkere relation til sponsoren ved at tilbyde dem en unik mulighed. Det kan i sidste ende betyde større loyalitet fra sponsoren.

DBU Fyn har udarbejdet en invitation, som klubberne kan sende direkte til deres sponsorer. Hent invitationen her.

Opstart og pris
Forud for opstart af netværket inviteres til et infomøde, hvor virksomhederne ganske uforpligtende kan møde op og høre mere om mulighederne. Det foregår d. 20. april kl. 08.30 hos EY (Ernst & Young), Englandsgade 25, 5000 Odense C.

Tilmelding til mødet foretages til Claus Gramm Pedersen på gram@dbufyn.dk senest 15. april.

Netværket mødes ca. 10 gange årligt og deltagerprisen er kr. 10.000,-/år. Heraf går kr. 3.000,- til en pulje, som de fynske fodboldklubber kan søge midler i. Virksomhederne kan altså både blive en del af et stærkt fynsk erhvervsnetværk og støtte op om fynsk fodbold.

Mere om Relationsfabrikken
Relationsfabrikken driver netværk for sportsklubber, erhvervsråd, banker, uafhængige netværk og nu også DBU Fyn. Relationsfabrikken har på nuværende tidspunkt over 1100 medlemmer fordelt i netværksgrupper over hele landet. Alle dele af det samlede netværkstilbud er lavet med tanke for, at deltagernes muligheder for bedre bundlinje, mere forretning og flere forretningsforbindelser skal øges.

Læs mere på www.relationsfabrikken.dk

Log ind