Tidligere Superligaprofil samler børne- og ungdomstrænere

DBU Fyn byder velkommen til børne- og ungdomstrænerseminar d. 11. marts med fokus på afslutningstræning. Instruktøren er en tidligere Superliga-profil.


____________________________________________________________

Han er måske allerede genkendt ud fra billedet. Navnet er Steffen Højer.

Den tidligere Superliga-bomber med bl.a. en succesfuld tid i fynske OB samt i FC Midtjylland, AGF og Viborg FF er klar på DBU Fyns børne- og ungdomstrænerseminar d. 11. marts i B1909.

Her vil angriberen dele ud af sin erfaringer og målnæse, når han sætter fokus på afslutningstræning for børn og unge med spørgsmålet; Hvad skal trænes, hvornår og hvordan?

Kurset bygges op, så både børne- og ungdomstrænere kan få nye øvelser og værktøjer med hjem til træningen i klubben.

Med hans moderne og utraditionelle tilgang til træningen, vil Steffen Højer ud over den praktiske del på dagen også udfordre deltagerne med et oplæg om, hvordan mindsettet hos en rigtig angriber er.

Pris og tilmelding

Seminaret afvikles i tidsrummet 17.00-20.00 på B1909's anlæg.

Pris inkl. forplejning: kr. 300,-/person. Ved tilmelding kan man vælge sin klubben som betaler eller at betale med eget kort. Hvis klubben vælges som betaler, opkræves den automatisk fra DBU Fyn.

Tilmeld dig her

Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Kurser > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset og søg personerne frem, som skal tilmeldes.

Seminaret er også en glimrende mulighed til at møde andre børne- og ungdomstrænere og udveksle erfaringer.

Log ind