Måned

Tillykke til pokalmestrene!

Onsdag og torsdag aften dannede Nr. Aaby Idrætspark rammen om DBU Fyns Ungdomspokalfinaler for U13 8M og U14. Onsdag var der to pigekampe på programmet, og torsdag var det så drengenes tur til at jagte pokalen. Lørdag byder igen på pokalbrag, når de øvrige ungdomspokalmestre skal kårets.

Læs nyheden

Unikt tilbud: Besøg sambaboldens hjemland

Kom bag kulisserne i de tre brasilianske storklubber Santos FC, Botafogo og Ituano, når turen går til Brasilien. Oplev Santos FC på hjemmebane og Botafogo på det verdensberømte Maracanã Stadion i Rio de Janeiro.

Læs nyheden

Ungdomspokalfinaler 2016

Onsdag og torsdag aften danner Nr. Aaby Idrætspark rammen om ungdomspokalfinalerne for U13 og U14. Lørdag går det løs på Odense Atletikstadion, hvor der skal kåres pokalvindere i resten af ungdomsårgangene.

Læs nyheden

Brug af spillere de sidste 2 kampe

Vær opmærksom på brug af spillere de sidste 2 kampe. Dette gælder op- og nedrykning af spillere.

Læs nyheden

Fairplay starter i bestyrelsen

Respekt er det centrale ord i DBU's landsdækkende kampagne "Husk Respekten - også uden for banen". I denne uge sætter tre personer fra fodboldverdenen derfor ord på sine tanker om begrebet respekt. Denne gang kommer ordene fra Ole Larsen, der med en fortid som formand i Ringe BK og som fodbolddommer i mange år har været en fremtrædende person i fynsk breddefodbold.

Læs nyheden

Genbrug af spillere gælder også i ungdommen fra den nye sæson

Fra efterårets start vil det være tilladt at genbruge ungdomsspillere inden for samme årgang. Der må benyttes tre spillere på 11M hold og to spillere på 8M hold.

Læs nyheden

Kan du oversætte fairplay?

Respekt er det centrale ord i DBU's landsdækkende kampagne "Husk Respekten - Også uden for banen". I denne uge sætter tre personer fra fodboldverdenen derfor ord på deres tanker om begrebet respekt. Formanden for Fyns Fodbolddommer Klub, Mathias Bjørnø, indvier os her i sit syn på sagen.

Læs nyheden

Kære forælder, bland dig...med respekt

Respekt er det centrale ord i DBU's landsdækkende kampagne "Husk Respekten - Også uden for banen". De næste tre dage sætter en række personer fra fodboldverdenen derfor ord på deres tanker om begrebet respekt. De første ord får du her fra DBU Fyns formand Bjarne Christensen.

Læs nyheden

Nyt tilbud til de dygtigste børnehold

For at skabe et sportsligt udviklende tilbud for de allerdygtigste drengespillere i årgangene U10, U11 og U12 lancerer DBU Fyn og DBU Jylland et helt nyt og anderledes turneringstilbud, Golden League, med fokus på optimal matchning. SE VIDEO.

Læs nyheden

Respekt-video hitter på Facebook

God forældreopførsel på sidelinjen har stor betydning for, om børn synes, det er sjovt at spille fodbold. Måske derfor er det noget mange Fynboere har en mening om. Det kan aflæses på den store interesse for en respekt-video, som bliver flittigt delt fra DBU Fyns Facebook.

Læs nyheden

Log ind