Tillykke til pokalmestrene!

Onsdag og torsdag aften dannede Nr. Aaby Idrætspark rammen om DBU Fyns Ungdomspokalfinaler for U13 8M og U14. Onsdag var der to pigekampe på programmet, og torsdag var det så drengenes tur til at jagte pokalen. Lørdag byder igen på pokalbrag, når de øvrige ungdomspokalmestre skal kårets.


__________________________________________________________________

Efter to dage med forrygende fodboldkampe, flotte mål og ægte pokalfight, er der nu sat navn på de 4 første klubber, der kan kalde sig Ungdomspokalmestre 2016.

U13 pige 8M 
Dalum IF - Næsby BK: 7-5 (Efter straffesparkskonkurrence. 3-3 i ordinær spilletid)
Pokalfighter: Louise Wadstrøm (Næsby BK)

Kampen blev en dramtisk affære, hvor vinderen først kunne kåres efter straffesparkskonkurrence. Her trak Dalum IF det længste strå, og de kunne derved løfte pokalen og lade sig hylde af de fremmødte tilskuere. Næsby BK havde dog stor aktie i den underholdende kamp, hvor begge mandskaber skal roses for at komme stærkt igen efter at havde været bagud.

U14 pige
Tarup/Paarup - Aarslev BK: 8-0
Pokalfighter: Josefine Ladegourdie

Gode opspil og kølige afslutninger var en af hovedårsagerne til Tarup/Paarups suveræne sejr. Pigerne fra Aarslev BK viste dog rigtig fighterånd ved ufortrødent at kæmpe videre til trods for, at man på dagen var oppe mod en bedre modstander.

Du kan se billeder fra pigernes kampe lige her.

U13 drenge 8M
OB - Sanderum BK (2): 4-2 
Pokalfighter: Oliver Koertz (Sanderum BK (2))

Kampen startede i hæsblæsende tempo, og lige fra første fløjt kunne man tydeligt se, at det var to teknisk dygtige hold, der havde spillet sig frem til finalen. OB var dog en anelse skarpere på den sidste del af banen, og derfor kunne "De Stribede" i sidste ende trække sig sejrrigt ud af opgøret. 

U14 drenge
Næsby BK - S.f.B.: 5-2
Pokalfighter: Daniel Obbekjær (Næsby BK)

Efter to hurtige scoringer til Næsby BK vågnede S.f.B. op til dåd og fik først reduceret og siden udlignet. I anden halvleg blev fysikken og skarpheden afgørende. Her var Næsby BK bedst på begge parametre, hvilket i sidste ende blev udslagsgivende for kampens resultat. 

Du kan se billeder fra drengenes kampe lige her.

Stor pokalfinaledag i vente
Lørdag går det løs på Odense Atletikstadion, hvor pokaltitlerne i de resterende ungdomsårgange skal uddeles. Der venter ialt 5 spændende kampe. Hele dagen vil der være fri entré samt mulighed for at købe sodavand, slik og pølser m.m. 

Programmet ser således ud:

Kl. 09.30, U17 drenge: Næsby BK (1) - Oure FA (1)
Kl. 11.45, U15 drenge: OB - Marienlyst
Kl. 13.45, U15 pige: Tarup/Paarup - Marienlyst (2)
Kl. 15.45, U17 pige: OB - Næsby BK
Kl. 17.30, U19 drenge: Tarup/Paarup - Næsby BK
God kamp til alle spillere og trænere!

Log ind