Vejen til Telia Parken starter her

110 klubber kæmper med om 9 fynske pladser i DBU Pokalen. Lodtrækningen er nu foretaget, og man kan derfor begynde at kigge nærmere på den modstander, som bliver første skridt på vejen mod Danmarks nationalarena

Pokal
______________________________________________________________________

Hele 110 klubber med rødder i den fynske muld var med i bowlen, da der blev trukket lod til 1. runde af DBU Pokalen 2016/2017. Tirsdag den 5. april starter det benhårde udskilningsløb, hvor hele 76 hold skal i aktion. 34 mandskaber skal agere oversidder i 1. runde, og må derfor vente lidt længere på at pokalfeberen rammer klubben. De efterfølgende runder afvikles henholdsvis den 26/4, 24/5 og 7/6.

Kampprogram

Lodtrækningen til DBU pokalen var den sidste af de i alt 12 pokalturneringer, som de fynske klubber i indeværende år har haft mulighed for at tilmelde sig. Pokalfodbolden starter både for piger og drenge ved U13 årgangen og henover de næste måneder venter der derfor et hav af spændende pokalkampe. Der venter både intense lokalbrag og samtidig også opgør mellem klubber, som ikke tidligere har stiftet bekendtskab med hinanden.

Du kan få det fulde overblik over de øvrige fynske pokalturneringer lige her:

DBU Fyn Ungdomspokalen 2016
Albani Pokalen 2016 - Kvinder
Albani Pokalen 2016 - Herrer 

Log ind