Tema: IT-tips til trænere

I de kommenede uger sætter vi fokus på trænere og træneruddannelse under temaoverskriften "Træneren er nøglen". Vi har denne gang samlet en række IT-tips og tricks til trænere.


Trænere kan bl.a. samle statistik for holdet og den enkelte spiller. Det er blot et af de IT-tips og tricks vi har samlet til trænere nedenfor.

____________________________________________________________

Kontaktoplysninger på modstander og dommer
Kontaktoplysninger på modstandernes trænere og kampens dommer kan findes både via DBU's Fodboldapp og www.dbufyn.dk - forudsat naturligvis, at klubben har registreret træneren, og at der er sat dommer på kampen.

Alle personer med rettigheder til at udfylde holdkort kan finde kontaktoplysningerne. Se hvordan her.

Del jeres kamp på Facebook
Vil du gøre opmærksom på dit holds kommende kampe, eller har I lige vundet en vigtig sejr, som du naturligvis skal blære dig med?

Så del din kamp på Facebook direkte fra DBU's Fodboldapp - det er nemt og hurtigt.

Se hvordan her.

Opret din trænerprofil og se dit fodbold-CV
Via Mit DBU (login i toppen af www.dbufyn.dk) kan du oprette din trænerprofil. 

Den kan du bl.a. bruge til at fortælle andre om dig selv som træner og stille dig til rådighed for henvendelser om mulige trænerjobs. Andre klubber vil kunne se din trænerprofil via KlubOffice (hvis du aktiverer visning af den). Du kan også se ledige trænerjobs.

I trænerdelen på Mit DBU finder du desuden dit fodbold-CV, hvor du kan se en oversigt over alle de DBU-kurser, du har deltage i gennem årene.

Du finder det hele på Mit DBU i menuen Træner.

Træningsøvelser og træningspas klar på mobilen
I DBU's Fodboldapp findes Øvelsesbanken som indeholder en lang række træningsøvelser for børne- og ungdomstrænere vist med video. Der findes også færdige træningspas - lige til at bruge ud på banerne.

Det gør det let at planlægge din træning.

Se hvordan du finder dem her.

KampKlar - styrker holdet!
Med KampKlar kan du gøre alt det praktiske omkring holdet lettere. Du kan bl.a. koordinere kørsel, tøjvask osv. med spillerne og forældrene. Du kan også få overblik over, hvem der kommer til træning, og hvem der kan spille hvilke kampe.

Desuden kan du fra KampKlar sende gratis SMS'er og mails til spillere og forældre. 

KampKlar kan bruges både fra en computer og fra DBU's Fodboldapp.

Læs mere om det her.

Holdstatistik direkte på mobilen
Hvem har scoret hvor mange mål, og hvem har lavet flest assists? Hvem er blevet kampens spiller flest gange? Hvem har raget flest kort til sig?

Det kan du samle et digitalt overblik over direkte fra DBU's Fodboldapp via funktionen Livescore/Kampfakta. Det er i bund og grund det samme. Forskellen er blot, at livescore foregår under kampen, mens kampfakta kan indtastes efter kampen.

Se mere her

Tip: Klubber der bruger DBU's hjemmesidesystem KlubCMS kan få disse statistikker vist på deres hjemmeside.

Se mere om DBU's IT-systemer til klubberne i boksene til højre.

Læs også følgende fra temaet Træneren er nøglen:
Fodboldtrænere skal uddannes!
Personlig Trænerudvikling - Hjælp til DIN træning


Log ind