Guld i sigte for de bedste ungdomshold på Fyn

Alle ungdomspokalfinalerne på Fyn afgøres for første gang nogensinde på samme dag. Kom og vær med til en fodboldfest, der hylder den spændende, fynske ungdomsfodbold.

22 hold er finaleklar, men kun 11 pokaler skal overrækkes. Der bliver spænding til den helt store guldmedalje, når DBU Fyns ungdomspokalfinaler løber af stablen lørdag den 30. juni 2018. 

Det er første gang nogensinde, at alle ungdomspokalfinalerne skal afvikles den samme dag. Det gøres på den måde, at U13-U15 finalerne spilles på Nørre Aaby Idrætspark på Vestfyn samtidigt med, at U16-U19 finalerne spilles på Odense Atletikstadion. Der er lagt op til en dag med god underholdning begge steder, hvor hver enkelt finale startes med et festligt indløb og afsluttes med en flot pokaloverrækkelse og kåring af finalens pokalfighter.

Støt op og bidrag til en oplevelse for livet for de unge
Begge stadioner står klar med rammer, som er pokalfinaler værdige. Der vil være en god stadionbane, tribune samt lydanlæg, som skal være med til at give de kvalificerede hold og tilskuerne den oplevelse, de fortjener.  

Tag familie, venner eller kollegaer under armen, og vær med til at gøre ungdomspokalfinalerne til noget helt unikt og specielt. 

For mange af de kvalificerede spillere vil pokalfinalen være deres fodboldmæssige højdepunkt, og jo flere der kommer på stadion jo større bliver det. Pokalfinaler er noget særligt, og de skal opleves. Der er gratis entre for alle.

Programmet for finaledagen ser således ud
Nørre Aaby Idrætspark
Kl. 09.30 U13 drengefinale: Næsby Boldklub møder Odense Boldklub
Kl. 11.00 U13 pigefinale: F16 møder Boldklubben Marienlyst
Kl. 12.30 U14 drengefinale: OKS møder Odense Boldklub
Kl. 14.10 U14 pigefinale: Boldklubben Marienlyst møder vinderen af semifinalen mellem Dalum IF og Tarup/Paarup IF, som spilles i aften
Kl. 15.50 U15 drengefinale: Næsby Boldklub møder Odense Boldklub
Kl. 17.30 U15 pigefinale: Team Odense Q møder Dalum IF

Odense Atletikstadion
Kl. 09.15 U17 drengefinale: Oure Fodbold Akademi møder Næsby Boldklub
Kl. 11.25 U16 drengefinale: TEAM Højfyn møder Dalum IF
Kl. 13.35 U16 pigefinale: Team Odense Q møder Dalum/Næsby
Kl. 15.45 U18 pigefinale: Tåsinge f.B./Fortuna Svendborg møder Team Odense Q
Kl. 17.50 U19 drengefinale: Oure Fodbold Akademi møder Odense Boldklub



Forud for finaledagen har vi sat ekstra fokus på U16-rækken. Du kan læse historien om U16-pigerne her og om U16-drengene her.

Log ind