MENU

Otterup blev sæsonens suveræne vinder af Albaniserien

Sæsonen blev i går afsluttet med manér for de nye fynsmestre fra Otterup B & IK, da de besejrede et af de andre tophold, Aarslev BK, med 4-0. Læs her om Otterups flotte sæson, anførerens nye frisure og præmieoverrækkelsen fra i går.

Den 26. og sidste runde for vinderne af årets Albaniserie blev spillet i går aftes. Otterup B & IK tog på hjemmebane imod rækkens nummer to fra Aarslev Boldklub. Otterup sikrede sig allerede for et par runder siden titlen som vinder af Albaniserien 2017/2018, men holdet ville naturligvis gerne slutte sæsonen af på bedste vis på hjemmebane. Det var tydeligt fra start, og allerede efter første halvleg førte de 4-0, som også blev kampens endelige resultat. 

Holdet fra Nordfyn har haft en imponerende sæson i øens bedste fodboldrække. De lagde ud med at vinde 2-0 over Morud IF den 12. august 2017. Herefter fulgte fire sejre mere, inden holdet først i sjette runde satte point til ved at spille uafgjort med SSV Højfyn. 

Faktisk er det blevet til hele 20 sejre og kun to nederlag i sæsonen. Nørre Aaby fik skovlen under Otterup-drengene i 11. runde, mens gårsdagens modstandere fra Aarslev vandt 4-3 på hjemmebane over Otterup i runde 13. Således sluttede Albaniseriens vindere fra Otterup på 64 point for turneringens 26 kampe, et pointgennemsnit på 2,5 point per kamp og med en målscore på 99-33. Det må siges at være imponerende!

Fodboldfest med Albani, ny frisure til anføreren og officiel præmieoverrækkelse
Otterup havde som sagt sikret sig titlen for et par runder siden, og dermed havde Albani haft lidt tid til at planlægge fejringen af vinderholdet. De sørgede sammen med de fremmødte tilskuere for at skabe en god fynsk fodboldfest.

DBU Fyns bestyrelsesmedlem og formand for Seniorudvalget, Kim Johansen, overrakte vinderchecken på 10.000,- til Otterups anfører, som efter kampen også måtte lade sig klippe – noget han havde lovet, hvis holdet gik hen og blev fynsmestre. 

Vi ønsker Otterup B & IK stort tillykke med titlen som vinder af Albaniserien 2017/2018.

Log ind