MENU

Team Odense Q: Vi er max klar til Fynsk Fodbold Award

Team Odense Q er en af de klubber, der allerede har sikret sig billetter til Fynsk Fodbold Award 2019. Vi tog en snak med cheftræner og ildsjæl Bo Sundahl om hvorfor.

AF: Jacob Skov, DBU Fyn//

Hvorfor vælger I at tage til Fynsk Fodbold Award?
- Vi plejer at afholde en årlig evalueringsdag med spisning og aktiviteter for vores trænere og ledere. Men det ender altid med, at vi er for sent ud og bruger en masse tid på forberedelserne. Fynsk Fodbold Award er bare de perfekte rammer med god underholdning til at samle trænere & ledere, og så slipper vi for alle forberedelserne. 

- Vi inviterer alle pigetrænere og ledere i TOQ, Marienlyst og TPI. Der er mange som gør et kæmpe stykke arbejde, og det er en god anledning til at mødes på tværs af elite/bredde, store/små og lære hinanden at kende. Det er indiskutabelt, at trænere med gode relationer forebygger en masse misforståelser og konflikter i dagligdagen. En god aften sammen gør det helt sikkert nemmere at finde kompromiser i hverdagen efterfølgende. 

Hvad ser I frem til?
- Vi havde en delegation med for 2 år siden, og de havde en fantastisk aften. Kombinationen af at fejre fodboldbedrifter blandt ildsjæle og med god forplejning og underholdning er helt unik for os fodboldentusiaster.  Vi glæder os til en dag, hvor vi nørder og hygger os i fodboldens tegn - og hvor andre står for alt det praktiske.  
 
Sidste år nåede I ikke at få billetter. Har det været medvirkende til, at I har bestilt i god tid i år?
- Ja, det var mega nedtur sidste år, da vi allerede for 2 år sidsen havde besluttet, at Den Fynske Fodbold Award skulle være vores træner og lederes evalueringsdag.

Kan vi forvente at se jer på dansegulvet eller i baren?
- Vi har en dårlig vane med at snakke alt for meget fodbold i baren til sådanne arrangementer, så jeg vil ikke garantere, at vi når dansegulvet.

Er I klar til fest?
Vi er max klar!  

----

Bliv en del af festen

D. 25. oktober ligger Otterup Idrætscenter igen gulv til en sjov og underholdende fodboldawrd, hvor vi sammen hylder de klubber og personer, der har gjort de ekstra godt i løbet af året, og hvor vi fester sammen på tværs af spillere, trænere, dommere, klubledere osv.

Aftenen byder på et rockbrag med Carpark North og festlig dansemusik fra bandet Tennis.

Undervejs kårer vi:

I spidsen for awardshowet er Heidi Frederikke Sigdal.

Book jeres billetter allerede i dag på: info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen).

Pris pr. billet: kr. 269,- + kr. 15 i gebyr. Klubben opkræves senere fra DBU Fyn.

Der er også mulighed for fælles bustransport til en fordelagtig pris.

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Destination Fyn.

Log ind