VinterBold er vores særlige turneringstilbud til de fynske klubber i de kolde vintermåneder. Vores motto er ”Fodbold for alle – hele året – hele livet”, og det kommer særligt til live med vores VinterBold-tilbud. Her kan fynske fodboldhold melde sig til at spille en udendørs træningsturnering, før forårssæsonen rigtigt starter. Det betyder, at man ikke selv behøver at arrangere træningskampe i turneringsoptakten – vi finder nemlig modstanderne for jer!

 

Dette tilbud har flere og flere fynske børne- og ungdomshold fået øjnene op for. Således er vi gået fra at have kun 28 deltagende hold for tre år siden til hele 107 deltagende hold i år. Ydermere er det interessant, at holdene nu kommer fra 57 forskellige fynske klubber, hvorimod de for tre år siden kun kom fra 22 forskellige klubber. Det betyder, at vores VinterBold-turnering nu kommer rundt til en langt større del af Fyn.

 

Det øgede antal hold gør det muligt at lave en bedre turnering med kortere køreafstande, hvilket vi håber kan være med til at tiltrække endnu flere hold til næste år.

 

SUB Ullerslev er en af de klubber, der i denne sæson har haft hold med i VinterBold for første gang, og det har ifølge træneren været en rigtig god oplevelse.

 

  • Vores deltagelse i VinterBold har gjort, at vi ikke selv har skullet arrangere en masse kampe forud for forårssæsonen. Det er dejligt at komme til at møde nogle andre klubber, end dem vi lige selv ville arrangere træningskampe mod, og holdene er blevet matchet godt. VinterBold-tilbuddet gør det dejligt nemt for os trænere, og jeg synes, det har fungeret rigtig fint, udtaler Kristian Schrøder, der er U12-træner i SUB Ullerslev.