Efter ekstraordinært mange afbud til indestævner før jul - især i børnerækkerne - valgte DBU Fyns børneudvalg at lave en testperiode for U8-holdene med enkeltvis tilmelding til de tre indestævner efter jul. 

De mange afbud før jul gav dårlige turneringer og ringere oplevelser for de klubber, der mødte op, og det var netop dette, som DBU Fyns børneudvalg gerne ville til livs.

 

Nu er indefodboldsæsonen slut, og resultaterne fra testperioden taler deres eget helt tydelige sprog. Før jul var 67 hold tilmeldt stævnerækken i U8. Her kom der i gennemsnit 20 afbud pr. stævne. Efter jul faldt antallet af tilmeldte hold lidt, men til gengæld modtog vi stort set ingen afbud fra de tilmeldte hold til de tre stævner med separat tilmelding. De meget få afbud har gjort det meget lettere at lave nogle gode stævner, og meldingen fra forskellige stævneledere har været, at der har været en meget mere positiv energi i hallen, fordi alle er mødt op og har været klar til at spille.

 

De markante resultater vækker glæde hos formanden for børneudvalget i DBU Fyn.

 

  • Vi er virkelig glade for at se sådan en markant effekt på initiativet. Det viser, at vi har fat i den rigtige metode til stævnetilmelding både indendørs og udendørs nu. Det er virkelig godt, og det er helt klart den vej, vi skal, så vi kan lave de bedst mulige stævner og oplevelser for de mange glade fodboldbørn og deres trænere, udtaler John Emil Johansen, der er formand for DBU Fyns børneudvalg.

 

Du kan læse mere om beslutningen forud for testperioden i denne nyhed fra den 9. december 2019

 

Vintertilbuddene kigges efter i sømmene

Lige nu kigger vi generelt på, hvilke forbedringsmuligheder og potentialer der er for vores vintertilbud til de fynske klubber. Derfor har relevante personer omkring holdene i fynsk fodbold, det kan være trænere, kampfordelere og lignende, modtaget en spørgeskemaundersøgelse, så vi kan få deres bud på, hvordan vi kan optimere vores tilbud til gavn for alle i fynsk fodbold. Vi glæder os til at arbejde videre her fra.