Serie4 Pulje Tæt

 


Helt i toppen af Serie 4 - pulje 3 er Aarslev BK sikret puljesejren, men for holdene placeret som nr. 2-6 og nr. 8  balancerer det hele på en knivsæg inden den sidste kamp. De er nemlig i direkte dyst om de resterende 3 pladser, der sikrer holdet en mulighed for i foråret at spille om kvalifikation til Serie 3 - og det er yderst tæt!

4 af holdene har inden sidste spilledag 19 point, mens de to øvrige ligger med hhv. 17 point og 14 point - sidstnævnte med en ekstra kamp i baghånden.

Alt kan dermed ske på sidste spilledag.

Vejen til succes

Lad os så se på de 6 holds vej til det forjættede kval-spil.

  • Munkebo BK skal et smut til Langtved, der indtager en 10. plads med 4 point efter 9 kampe. På forhånd ligner det dermed en overkommelig opgave for de gule. Men intet er sikkert, når først bolden ruller!

  • Langeskov IF tager imod Nyborg G&IF, og det kan blive tricky. Langeskov kan godt nok med tre point så godt som sikre sig en af de fire øverste pladser qua deres gode målscore, men Nyborg kan omvendt med en sejr spille sig op på 17 point, og med en kamp i baghånden vil de dermed stadig være i spil til en af de 4 øverste pladser, hvis alt flasker sig...og de i øvrigt slår topholdet fra Aarslev BK i deres sidste kamp. Ved pointlighed vil Nyborgs ene udeblivelse dog blive afgørende og placere dem efter andre hold med samme antal point.

  • Agedrup-Bullerup BK står med gode kort - rigtigt gode kort. De har nemlig på papiret SUB Ullerslev i weekenden, men da SUB'erne er trukket ud af puljen, bliver Agedrup-Bullerup tilskrevet yderligere tre point og når dermed op på 22. Det vil med al sandsynlighed være nok, da holdet har en bedre målscorer end de nærmeste forfølgere, som også maksimalt kan nå 22 point.

  • Birkende BK skal et smut ud til 9'erne, som har udspillet deres chance. Birkende skal selve sikre de tre point og samtidig sætte deres lidt til at Langeskov IF eller Munkebo BK "glider i svinget". Alternativt skal de tage en (meget) stor sejr over 9'erne.

  • Drigstrup BK kan i deres sidste kamp spille sig op på 20 point. Det kræver dog en sejr over topholdet, og samtidig skal Drigstrup-spillerne sætte deres lid til, at Langeskov og Munkbo ikke vinder deres sidste kamp - og at Nyborg ikke henter 6 point i deres to sidste og får en bedre målscorer end Drigstrup-holdet.

Der er altså maks. spænding på i weekenden - også i den laveste række af fynsk seniorfodbold. Når man først står midt i kampen, tænker man ikke over niveau. Så er sejren lige vigtig, om det er en serie 1 kamp eller en serie 4-kamp. Så går man efter sejren.

Vi ønsker alle fynske fodboldspillere, der skal i kamp i weekenden god kamp!

Efter den kender vi alle de fynske hold, der i foråret skal kæmpe om oprykning i kvalifikationsspillet.