Fynsk Fodbold Award 2021

Der er godt gang i løjerne, når fynske klubledere, trænere, dommere, sponsorer og mange flere samles til Fynsk Fodbold Award. Også i år venter der gæsterne en festlig aften.


D. 29. oktober ligger Otterup Idrætscenter igen gulv til en underholdende aften, hvor vi sammen hylder de klubber og personer, der har gjort de ekstra godt i løbet af året. Det sker på tværs af spillere, trænere, dommere, klubledere osv. Det er en oplagt mulighed for som klub at få en god oplevelse sammen - uden selv at skulle arrangere noget.

Underholdning og awardshow
Aftenen byder bl.a. på livemusik fra Queen Machine og Tennis, awardshow, lækker mad og kolde drikke. Kort sagt alt der hører til, når fynsk fodbold samles til en underholdende aften.

Undervejs kårer vi:

Til at styre os godt igennem awarddelen er hele Danmarks fodboldstemme hentet ind - Flemming Toft

Som det ses af ovenstående video, plejer det bestemt ikke at være kedeligt!


Tak jeres frivillige og sponsorer med en fest - uden al besværet
En del klubber inviterer deres frivillige og/eller sponsorer med til Fynsk Fodbold Award som en tak for indsatsen og støtten. De giver dem kort sagt en festlig aften uden at klubben selv skal bruge tid og energi på at arrangere den. 


Book jeres billetter nu
De seneste år har vi kunne melde alt udsolgt og har måtte sætte klubber på venteliste. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis man som klub gerne vil afsted sammen.

Så book jeres billetter allerede i dag på:

info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen).

Pris pr. billet: kr. 269,- + kr. 15 i gebyr.

Vi gør opmærksom på, at man som klub i første omgang maks. kan booke 30 billetter, men man kan blive skrevet på venteliste til yderligere billetter.

Klubben opkræves senere fra DBU Fyn. Billetkøb er bindende.
Der opkræves naturligvis hverken billetpris eller gebyr, hvis festen mod forventning bliver aflyst.

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Destination Fyn.

 

Vi ses til 
Fynsk Fodbold Award 2021
d. 29. oktober i Otterup Idrætscenter.
Fynskfodboldaward2019 1086 Der var som sædvanlig godt gang i dansegulvet til seneste Fynsk Fodbold Award.