Gaveindsamlinger

KHIF FODBOLD's Kunstgræsbane

INDSAMLING TIL KUNSTGRÆSBANE I KOLT-HASSELAGER IF Formået med indsamlingen er at skabe et årligt tilskud til driften af KHIF FODBOLD's kunstgræsbane i Hasselager. Banen forventes klar fra sommeren 2021. Indsamlingen startes dog op allerede i 2020, så der allerede nu kan indsamles et buffer beløb til den løbende drift. Anlæggelsen af banen er 100% finansieret via tilskud på 6,9 mio. kr. fra Århus Kommune. Du kan støtte den fremtidige drift ved at donere et bidrag. Du bestemmer selv beløbet, og kan få fradrag i 2020 for maksimalt 16.600 kr. I 2021 er beløbet 17.000 kr. Alle bidrag er yderst velkomne - såvel små som store. Tak for dit bidrag til KHIF FODBOLD's kunstgræsbane.

Kolt/Hasselager IF

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
HUSK at indtaste CPR-nummer, hvis du ønsker at DBU skal sørge for, at du opnår skattefradrag for din gave!
Repræsenterer du en klub, som ønsker at oprette en gaveindsamling hos DBU, så finder du mere information og hjælp hér.
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.
DBU indberetter virksomheders gaver til SKAT via det opgivne CVR-nummer, så virksomheden sikres skattefradrag for den. Såfremt du ikke ønsker dette, bedes du skrive til DBU via: gaveindsamling@dbu.dk.