Gaveindsamlinger

Foreningernes hus i Ølsted

Støt indsamlingen til Foreningens hus i Ølsted, en tilbygning i forlængelse af den nuværende hal/indgang. Huset, hvis formål er at samle alle foreninger i byen under et tag, hvor unge og ældre kan mødes på tværs af interesser. Et hus der kan være et samlingssted for lokalområdet. Huset vil bestå af klubrum, fællessal, møderum, omklædningsrum boldrum samt rum til E-sport. Selvom mange af vore aktiviteter foregår udenfor på det grønne græs, er der behov for anvendelige, tidsvarende og præsentabel klubhusfaciliteter. Her holdes trænermøde, forældremøder, foredrag og kurser. Kun tiden og fantasien vise hvad fremtiden bringer og det vil være plads til nye initiativer. Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at samle penge sammen ved forskellige fonde. Så vi hurtigst muligt kan få en tilkendegivelse fra Hedensted kommune. - men vi kommer ingen steder uden at kunne vise stor lokal opbakning. Så derfor støt indsamlingen - alle beløb hjælper, store som små. Såfremt der ikke indsamles tilstrækkeligt med midler til etablering af Foreningernes Hus, overføres midlerne til Sognegårdsfonden.

Ølsted UGF

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
HUSK at indtaste CPR-nummer, hvis du ønsker at DBU skal sørge for, at du opnår skattefradrag for din gave!
Repræsenterer du en klub, som ønsker at oprette en gaveindsamling hos DBU, så finder du mere information og hjælp hér.
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.
DBU indberetter virksomheders gaver til SKAT via det opgivne CVR-nummer, så virksomheden sikres skattefradrag for den. Såfremt du ikke ønsker dette, bedes du skrive til DBU via: gaveindsamling@dbu.dk.