U14 drenge

Det blev desværre ikke til meget fodbold i dette forår, og nu er det tid til at forberede sig frem mod efterårets turnering, hvor I bliver U14.
Aflysningen af forårets turnering gør, at vi ikke kan ombryde jeres hold automatisk, som der ellers er normal praksis.

Nedenfor finder I en oversigt over de niveauer efterårets U14 Drenge fællesturnering udbydes i, samt en kort beskrivelse af de enkelte niveauer.

U14 Drenge Liga 1
Rækken består á 12 hold (2 puljer á 6 hold).
De 10 øverst rangeret licensklubber i vest er garanteret en plads.
De 2 sidste pladser uddeles via wildcards og for at komme i betragtning skal en officiel kontaktperson i klubben indsende en ansøgning. Læs mere her.
Ansøgningsfrist er d. 1. juni.
Både licensklubber, som ikke er garanteret en plads og ikke-licensklubber kan ansøge om et wildcard.
I kan se licensklubberne for sæsonen 2020/2021, samt rangeringen af dem her.

U14 Drenge Liga 2A
Rækken består á 16 hold (2 puljer á 8 hold).
De licensklubber, som IKKE er rangeret højt nok til at kunne blive indplaceret i Liga 1, og som ikke har fået et wildcard til Liga 1, vil automatisk blive indplaceret i Liga 2A. De resterende pladser i Liga 2A uddeles via wildcards. 
Såfremt en licensklub ikke ønsker at gøre brug af deres licensindplacering skal DBU Jylland meddeles dette senest d. 1. juni 2020. 
Antallet af ledige pladser i efterårets U14 Drenge Liga 2A afhænger derfor af antallet af licensklubber, som via deres licens indplaceres i denne række. I kan se licensklubberne for sæsonen 2020/2021, samt rangeringen af dem her.
For at komme i betragtning til et wildcard til efterårets U14 Drenge Liga 2A, skal en officiel kontaktperson i klubben indsende en ansøgning. Læs mere her.
Ansøgningsfrist er d. 1. juni.

U14 Drenge Liga 2B
Rækken består á 16 hold (2 puljer á 8 hold).
Såfremt en el. flere licensklubbers 2. hold udvælges til deltagelse i Liga 2A el. 2B, vil rækken udvides til 24 hold. 
For at komme i betragtning til denne række skal en officiel kontaktperson i klubben indsende en ansøgning. Læs mere her.
Ansøgningsfrist er d. 1. juni.