Klub-CMS

For lidt over 300 kroner om måneden tilbyder DBU et dynamisk og brugervenligt hjemmesidesystem med fuld integration til DBU's øvrige systemer.

*OBS - I videoen siges der at 'for under 300,. kr....' - denne pris er senere steget.

Hjemmesiden er et uundværligt redskab til kommunikationen mellem klubben og dens medlemmer. Det ved vi i DBU, og for at understøtte det, tilbyder DBU et moderne hjemmesidesystem som er integreret ind i mange af DBUs øvrige systemer som KampKlar og KlubOffice og derved fødes med data helt automatisk. 

Knap 500 klubber kan ikke tage fejl
Knap 500 klubber bruger i dag Klub-CMS og det giver en unik mulighed for at indsamle erfaringer som bruges i den løbende udvikling af Klub-CMS. En anden sidegevinst er at klubberne som bruger Klub-CMS vidensdeler i en ERFA-gruppe på Facebook. Med klub-CMS bliver I som klub aldrig efterladt med "håret i postkassen" hvis den ansvarlige stopper i klubben. Udover support kan I bestillet et Klub-CMS klubkursus som tager udgangspunkt i jeres behov hvad enten der er tale om en helt ny Klub-CMS hjemmeside eller en eksisterende.

Det får du med Klub-CMS: 
  • En hjemmeside der automatisk tilpasser sig brugerens enhed (mobil, tablet, PC)
  • Live-score på alle klubbens hold
  • Integration til andre DBU-systemer fx. KlubOffice og KampKlar
  • Kampprogrammer, stillinger og resultater opdateres automatisk
  • En hjemmeside udviklet i samarbejde med klubberne
  • Et unikt netværk med andre klubber som anvender systemet, f.eks. via brugernes egen facebook erfa-gruppe. I bliver kort sagt "En Del af Noget Større"!
Klub-CMS koster kun 3790,- kr om året.

Har din klub lyst til at se nærmere? Prøv systemet helt uforpligtende i 30 dage. Udfyld formularen her. Vi har naturligvis en omfattende manual til at hjælpe Jer, men der er også mulighed for at få en instruktør ud i klubben og hjælpe Jer godt igang. Endelig har I også mulighed for at betale for en komplet løsning, hvor vi sætter siden op for Jer, så den er helt køreklar.

Læs også gerne nyhed her fra Klubkommunikation.dk og hør podcast vedr. Klub-CMS.Vil du vide mere omkring det nye Klub-CMS?

Vil du orienteres om udvikling af nye tiltag og funktioner? – så kig med på vores side på Facebook.

Du kan også blive inspireret af hvordan andre klubber arbejder med Klub-CMS. Vi har samlet en række eksempler, som viser nogle af de mange muligheder.