Tema: Personlig Trænerudvikling - Hjælp til DIN træningFynske trænere kan nu få hjælp og inspiration til deres eget holds træning hjemme i klubben. DBU Fyn er nemlig klar med tre tilbud til trænerne, der kan hjælpe dem til bedre træning og til at udvikle sig som trænere.


"Flere og bedre uddannede trænere". Det er et af to prioriterede indsatsområder i DBU Fyns strategi for de kommende år.

På den baggrund har DBU Fyns uddannelsesudvalg udviklet tre nye tilbud til trænerne, som går helt tæt på den enkelte træners ønsker og behov. Samlet kalder vi det Personlig Trænerudvikling, fordi det handler om at øge den enkelte træneres trænerfaglighed og -kompetencer ud fra netop hans/hendes ønsker og behov. Kurserne henvender sig til ungdoms- og seniortrænere (tidligere også til børnetrænere - derfor børn i videoen).

Personlig Trænerudvikling - De tre tilbud
Tilbud Indhold Pris og bestilling 
Målgruppetræning  En DBU Fyn-instruktør forestår træningen med øvelser, som matcher spillernes alder og niveau. Dette er en generel inspirations-
træning, hvor trænere kan lære nye øvelser og træningsteknikker. Kurset kan med fordel følges af flere af klubbens eller naboklubbernes trænere. Kurset er gratis!
Gratis
Bestil her
 
Tematræning En DBU Fyn-instruktør forestår træningen af et givent emne, som træneren selv vælger og gerne vil blive dygtigere til at træne. Se eksempler på, hvad det kan være her.
1500,-
Bestil her
 
Supervision  Klubtræneren forestår selv træningen, men observeres af en DBU Fyn-instruktør, som efterfølgende giver feedback og forslag til optimeringer til træneren. De udarbejder sammen en udviklingsplan for træneren, hvis han/hun ønsker det.
1500,-
Bestil her
 

Kurserne har en varighed af hver ca. to timer. DBU Fyn-instruktøren kan både rådgive i forhold til fodboldfaglighed og pædagogiske overvejelser i forbindelse med træningen.

- Vi ønsker at gå helt tæt på trænernes hverdag og hjælpe dem til at udvikle deres træningen indenfor lige præcis de områder, de ønsker. Det giver os mulighed for at skræddersy et kursus og en opfølgning, der kommer den enkelte træner til gode uanset, hvilket niveau han/hun træner på, 
forklarer DBU Fyns uddannelseskoordinator John Christensen. 

Tilbuddene gælder således både børne-, ungdoms- og seniortrænere på alle niveauer.

Opfølgning på træningen

For kurserne Tematræning og Supervision gælder det, at DBU Fyn-instruktøren kontakter træneren efter ca. en måneds tid for at høre, hvordan det er gået siden. Her kan så laves aftale om evt. yderligere kurser/træninger.

Sådan bestiller du en DBU Fyn-instruktør
Man bestiller kurserne via bestillingslinket i tabellen ovenfor eller via KlubOffice i menuen Kurser > Bestilling af klubkurser.

DBU Fyn-instruktøren tager herefter kontakt til klubben/træneren for nærmere aftale om indholdet på dagen. Kurset kan ofte foregå på holdets normale træningstider og involvere trænerens egne spillere, hvis man ønsker det.

Kontakt

Har du spørgsmål til kurserne, så tøv ikke med at kontakte os:

info@dbufyn.dk
66178218

Læs også følgende fra temaet Træneren er nøglen:
Fodboldtrænere skal uddannes!
IT-tips til trænere