Miniguide: Sådan aktiveres Fodboldpasset

Alle registrerede medlemmer af en fodboldklub har en DBU-profil og dermed et Fodboldpas, der skal aktiveres. Vi har her lavet en miniguide til, hvordan det gøres. Vi kommer også med en række tips til, hvordan klubben kan gøre en aktiv indsats.

Fodboldpasset aktiveres via app’en Driblr, app’en DBU Fodbold eller via pc på dbufyn.dk i øverste højre hjørne (Mit DBU).

Hvis du (eller dit barn) er fodboldspiller, skal du IKKE oprette en ny profil. Du har én i forvejen, da denne blev oprettet via din klub. Tryk blot på Log ind og vælg ”Glemt adgangskode”, hvorefter du får tilsendt en mail med login-oplysninger.

Er flere i familien tilknyttet samme mailadresse, så benyt samme fremgangsmåde som ovenfor. Du vil få tilsendt separate links til nulstilling af adgangskode for alle de brugere, der er tilknyttet mailen.

Får du besked om, at mailen ikke eksisterer, kan det være fordi du (eller dit barn) er oprettet med en anden e-mail. Se løsninger her: http://klubservice.dbu.dk/…/problemer-med-login-hjaelp-til…

Se mere om aktivering af Fodboldpas her: https://www.dbufyn.dk/…/fodboldpas_og_persond…/fodboldpasfaq

Gode råd til klubber
Det er vigtigt, at man som klub gør en aktiv indsats for at få medlemmerne til at aktivere deres Fodboldpas, så man ikke risikerer ikke at kunne still hold grundet får få Fodboldpas-aktiveringer.

Her en række metoder, man kan bruge:

  • Send reminder via KlubOffice (sørg for opdaterede mailadresser) – hvor I også kan få overblik over, hvem der mangler at aktivere Fodboldpasset. Se hvordan her.

  • Saml spillerne efter træning

  • Bed trænerne kontakte deres spillere

  • Del budskabet på klubbens/holdets Facebook

  • Sæt en ”aktiveringsstation” (computer og person) op i klubben, så man kan få hjælp til det

  • Henvis medlemmerne/spillerne til Fodboldpas-supporten: 47 37 40 00 eller fodboldpas@dbu.dk

Det kan også være gavnligt at sende ovenstående miniguide til spillerne/forældrene.


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første