DBU Fyn inviterer til Børnetrænerseminar 2018

Dygtige trænere laver god træning, og god træning giver glade spillere, der udvikler sig. Børnetrænerseminaret er en oplagt mulighed for at hente inspiration til din træning hjemme i klubben.

Dygtige trænere fastholder og udvikler spillere. Det er et kendt faktum. Derfor er det også afgørende, at trænere dygtiggør sig. Det gælder ikke mindst dig som børnetræner, som spiller en vigtig rolle i, at de børn, du træner, får en god start på deres fodboldliv.

Derfor samler vi en masse børnetrænere til seminar søndag den 18. marts 2018 i B1909 fra kl. 10.00-15.00. Her vil den tidligere U17-landstræner og nuværende sportslige leder for KB Børnefodbold, Jan Michaelsen, være klar som instruktør. Han vil lære fra sig i forhold til, hvordan man kan skabe en super fed, tryg, sjov og lærerig træning for børn.  

Jan vil blandt andet vise et eksempel på, hvordan man kan lave individuel færdighedstræning i et kollektivt set-up, hvor man ikke niveauinddeler børnene. Det handler om at få mange spillere i spil uden at selektere for tidligt, så man bevarer sammenholdet på holdet.
Derudover vil Jan også arbejde fagligt med forskellige instruktionsmomenter og træningsteknikker, som du kan gå hjem og bruge i din egen træning. 

Efter træningen på banerne er der mulighed for at stille spørgsmål til Jan og netværke med de andre deltagere, når alle samles indendørs til en sandwich. Kurset indledes desuden med morgenbrød.

Udover træningen på banen vil kurset også indeholde en paneldiskussion om fynsk børne- og ungdomsfodbold. Her vil panelet blandt andet diskutere spørgsmålet om, hvor tidligt resultater skal fylde i børne- og ungdomsfodbold med kursisterne. Der vil også blive mulighed for at diskutere, hvornår vi skal begynde at niveauinddele spillere, hvordan vi generelt får løftet børnetræningen, hvordan I som trænere kan agere med nutidens forældre og ikke mindst, hvordan vi bedst muligt fastholder spillerne. 

OBS! Kurset giver 5 timer til refresh af B- og C-trænerlicens (Licenstrænere skal have 15 timers refresh i løbet af tre år for at opretholde deres licens).

Tilmelding og pris
Prisen for deltagelse er kr. 450 pr. person, som altså også inkluderer morgenmad og en sandwich.

Du kan tilmelde dig lige her
Tilmeldingsfristen er fredag den 16. marts 2018.

Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Kurser > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset og søg personerne frem, som skal tilmeldes.

Vi ses til børnetrænerseminar!

Af: Sarah Hoffmann - 31. januar 2018, 07:55

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første