Nævenyttig eller bare nyttig?

Der er mange oplevelser og holdninger til fairplay. En ny undersøgelse skal tage temperaturen på fairplayniveauet i dansk fodbold. Forhåbentlig vil du hjælpe?

Fodbold er sjovest, når tonen er ordentlig, og man er gode venner!
DBU og lokalunionerne har netop sat gang i en ny undersøgelse om fairplay og respekt i breddefodbolden. Og vi har brug for din hjælp!
Undersøgelsen skal være fundamentet for en kampagne i efteråret 2018, som følger op på en lignende indsats i 2016; “Husk respekten – også uden for banen”.

Hvorfor tage temperaturen på fairplay i dansk breddefodbold igen?
I efteråret 2015 blev der lavet en fairplay-undersøgelse, som viste, at der var brug for at sætte fokus på og forbedre forældreadfærd i klubberne og omkring fodboldkampe i dansk breddefodbold. Det udmøntede sig i kampagnen ”Husk respekten – også uden for banen”.

Nu vil vi gerne følge op med en ny kampagne, men først vil vi tage temperaturen på fairplayniveauet igen. Den nye undersøgelse skal først og fremmest følge op på udviklingen fra 2016, og samtidigt skal den pege på hvilke områder, der stadig er vigtige at forbedre, når det kommer til fairplay. Undersøgelsen skal sikre, at de fremadrettede tiltag omkring fairplay i dansk fodbold matcher behovet og udviklingen.

Fra Skagen til Svaneke og fra seks-årig til senior
Undersøgelsen skal dække hele Danmark og alle spillets parter. Trænere, ledere, dommere, spillere, forældre og tilskuere. Fra serie 6 til Alka Superliga og fra U6 til Grand Old Master. Alle inviteres til at være med til at tegne billedet af, hvordan adfærden og tonen er til de mere end 340.000 årlige fodboldkampe i Danmark. 

Vær med og vind
Blandt alle besvarelserne trækkes der lod om to signerede landsholdstrøjer. Derudover trækkes der lod om 5 x 20 bolde til alle klubber med over 20 besvarelser.

Deltag i undersøgelsen her


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første