Det Fynske Fodbolduni: Bliv skarp i offensive omstillinger

I har lige erobret bolden, men hvad nu? Hvilke løb skal spillerne tage både med og uden bold? På Det Fynske Fodbolduni vil Morten Karlsen, cheftræner for HB Køges 1. Divisionshold, lære fra sig om netop det.

Fotograf: Anders Kamper, www.sn.dk
I går var Erik Rasmussen instruktør på den første kursusaften under dette års udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet. Her var 80 trænere samlet til at lære at lave en træning, som ingen vil hjem fra. 

Næste kursusaften er den 29. november, hvor Morten Karlsen, cheftræner for HB Køge, er den næste på instruktørlisten. 

På den anden kursusaften vil han bruge den første halvanden time på banen, hvor fokus vil være på, hvordan I som trænere bliver endnu skarpere til at træne jeres hold i offensive omstillinger. Det gælder både i forhold til løb med og uden bold og i forhold til de afslutninger, de offensive omstillinger skal udmønte sig i.
Den resterende del af aftenen vil Morten bruge på et oplæg om og en diskussion af den mentale del af hverdagen som fodboldspiller.

Alt det praktiske
Kurset foregår torsdag den 29. november kl. 18.00-21.00 og afholdes hos Næsby Boldklub. 
Der er tilmeldingsfrist tirsdag den 27. november. Tilmeld dig her

Ønsker du at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

OBS: Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller 3 point. Læs mere her. 

Pris pr. deltager kr. 300,-. 

Det Fynske Fodbolduniversitet består i alt af fem kursusaftener. Du tilmelder dig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig alle fem kurser, får du det ene kursus gratis (dine penge refunderes efterfølgende).

Læs mere om Det Fynske Fodbolduniversitet og de kommende aftener her

Af: Sarah Hoffmann - 06. november 2018, 10:07

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

3

 • Super. Det vil jeg glæde mig til.
  29. november 2018, 11:54    
  Nyhus


 • Hej Nyhus

  Nej, det er ikke tilfældet.

  Men, lige præcis Team Odense Q er dog medier d. 11. december, når Det Fynske Fodbolduniversitet kører i Marienlyst med Per Nielsen som instruktør.

  Mvh. Jacob, DBU Fyn
  29. november 2018, 10:56    
  Jacob Skov


 • Mon det bliver her der kommer kvindelige medier. Fx Team Odense Q.
  28. november 2018, 17:46    
  Nyhus