Sådan gik efterårssæsonen i den fynske seniorfodbold

Den udendørs efterårssæson kan nu rundes af efter de sidste turneringskampe på Fyn blev spillet i starten af november. Her får du en opsamling på alle de fynske seniorrækker.

Suveræne vindere af Albaniserien for kvinder og oprykningsdrama hos kvinderne i Serie 1
I den bedste fynske kvinderække vandt Odense Q Albaniserien med hele 40 point ud af 42 mulige. De er dermed suveræne oprykkere til Kvindeserie Vest.

I Serie 1 blev oprykningen til Albaniserien afgjort i et ægte oprykningsdrama i sidste runde, hvor Aarup/Assens spillede mod Stige BK 2017. Aarup/Assens vandt kampen med 3-2 og rykker derfor op i Albaniserien sammen med Tårup IF, der vandt rækken.

I Serie 2 vandt Fraugde G&IF rækken med et point foran EGB.

De fire puljer i 7M kvindefodbold blev vundet af Ore/Bogense, Stenstrup IF, Drigstrup/Munkebo og Båring GF.

Spændingen er intakt hos herrerne frem mod forårssæsonen
Den bedste fodboldrække for herrer på Fyn er Albaniserien, og her er toppen tæt ved vinterpausen. OKS ligger lige nu til oprykning med 28 point, men de er skarpt forfulgt af Allesø GF, Marstal/Rise og Bogense G&IF på henholdsvis 27, 26 og 25 point. Vi ser dermed frem imod et spændende forår, hvor vi skal finde et enkelt oprykkerhold til Danmarksserien.

Serie 1 og Serie 2 for herrer er ligesom Albaniserien helårsturneringer og afgøres derfor først til foråret. TPI og Fjordager IF fører ved vinterpausen hver deres Serie 1-pulje, og der er også stadig masser af spænding i alle fire Serie 2-puljer, hvor ingen hold er trukket afgørende fra ved vinterpausen. Her fører Kildemosens BK, SUB Ullerslev, Otterup B&IK og Thurø BK af 1920 hver deres pulje.

På Fyn har vi otte puljer i Serie 3, som vi her i vinterpausen deler i Serie 3.1, hvor de seks bedst placerede hold i efteråret fra hver Serie 3-pulje skal spille. De lavest placerede hold skal spille i Serie 3.2 efter vinterpausen. Den samme ombrydning gælder for holdene i de seks Serie 4-puljer, men her spiller de øverst placerede hold med i Serie 3.2 i foråret. Her finder du de endelige efterårsstillinger i Serie 3- og Serie 4-puljerne. 

I Serie 5 kan hold frit tilmeldes, og der startes en ny turnering i foråret. I efteråret vandt PDIF og Chang 2 hver deres Serie 5-pulje.

Tillykke til alle puljevinderne i de fynske rækker! 
Vi glæder os til, at udendørssæsonen starter igen i foråret 2019. Indtil da er det muligt, også for seniorer, at spille både indendørs fodbold, Futsal og udendørs VinterBold. Læs mere her.

Af: Sarah Hoffmann - 13. november 2018, 07:58

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første