Brand stopper IKKE Fynsk Fodbold Award

Der var bange anelser, da meldingen om brand i Otterup Hallerne i sidste uge ramte de fynske medier. Skaderne er nu inspiceret, og det fynske fodboldfolk kan heldigvis fortsat se frem til fest.

Fynsk Fodbold Award skal for tredje år i træk afvikles i Otterup Hallerne. Det står heldigvis klart.

- Der gik da lige et sus gennem maven, da jeg læste om branden i medierne. Heldigvis er den hal som awardfesten afvikles i ikke ramt af branden. Det er bowlingcenteret og hallernes køkken, der er brændt, forklarer DBU Fyns administrationschef Claus Gramm Pedersen og fortsætter:

- Vi har selvfølgelig været i dialog med den ansvarlige i Otterup Hallerne, og jeg har også været forbi deroppe. De har opsat et midlertidigt køkken og har garanteret os, at der fortsat kan afvikles fest i hallen. Det betyder, at vi fortsat kan gå og glæde os til festen fremfor at bekymre os om, hvorvidt vi overhovedet kan afholde den.

Flere end 500 personer har allerede sikret sig billet til Fynsk Fodbold Award 2018, og man nærmer sig derfor udsolgt.


Bliv en del af den fynske fodboldfest
Fynsk Fodbold Award er for spillere, dommere, klubledere, trænere, tilskuere - ja kort sagt, alle der er i berøring med fynsk fodbold eller folk, der bare er fodboldinteresserede og har lyst til en sjov aften. Foruden prisuddelingen byder aftenen på god mad, kolde drikkevarer og topunderholdning med bl.a. komiker Andreas Bo og livemusik fra Peter AG og Danmarks bedste Gasolin-show, Peter & De Andre Kopier.

Billetter kan bookes på info@dbufyn.dk. Prisen pr. billet er kr. 259,- (+ kr. 10 i gebyr).

Fodboldawarden kan f.eks. bruges af klubber som en måde at sige tak til frivillige, sponsorer m.fl.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første