DBU Fyn og Albani takkede de frivillige

Repræsentanter for ca. 30 fodboldklubber var i fredags samlet på Albani, hvor de blev takket for deres store indsats hjemme i klubberne.

Sidste fredag i september har siden 2011 været national frivillighedsdag. Dagen skal være en markering og anerkendelse af frivillighed. I den forbindelse havde DBU Fyn og Albani igen i år valgt at invitere frivillige fra de fynske klubber til en hyggelig eftermiddag/aften.

DBU Fyns formand Bjarne Christensen indledte arrangementet med at hylde de mange fremmødte for deres store stykke frivillige arbejde og engagement.

- Jeres arbejde rundt omkring i de fynske fodboldklubber gør en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker. I er med til at fremme både fodbold og frivillighed. Derfor vil jeg på vegne af DBU Fyn gerne takke jer alle for jeres store indsats, lød det i velkomsttalen.

Programmet bød på rundvisning, ølsmagning og en bid mad i bryggeriets hyggelige rammer. Efter maden var det planen at Brøndby IF's sportsdirektør Troels Bech skulle have inspireret og underholdt de mange fremmødte. På grund af en lukket Storebæltsbro som følge af den store landsdækkende politiaktion, måtte Troels desværre melde afbud i 11. time.    

En stor tak for indsatsen skal naturligvis også lyde til alle de frivillige i de fynske klubber, som ikke var til stede på dagen.


Jørgen fra Albani indledte arrangementet med et par underholdende røverhistorier om hans mangeårige karriere ved det fynske bryggeri.

  
  Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første