Styrk klubben med DBU's IT-tilbud

Gode IT-systemer og know-how om, hvordan man bruger dem, kan gøre klubhverdagen lettere. Bliv klogere på DBU's IT-tilbud og hjælp til at sætte dem op med et gratis kursus i klubben.

DBU's ambitionen for IT-området er klar: DBU skal kunne tilbyde Danmarks bedste IT-systemer til klubberne. Den ambition har rod i ønsket om at hjælpe de danske fodboldklubber bedst muligt i hverdagen, og den bygger oven på den IT-udvikling, der allerede foregår i DBU. Som led i at opnå det tilbydes IT-kurser til klubberne uden beregning.

Det gælder for følgende kurser:

Klubbens IT-værktøjer
På dette kursus kan I enten få en generel introduktion til mulighederne i DBU's IT-tilbud. I kan også få hjælp til at strukturere jeres KlubOffice i forhold til f.eks. afdelinger, medlemmer, hold, trænere og kontaktpersoner eller til at komme godt igang med KampKlar.
  
KlubOffice-økonomisupport
På dette kursus kan I få hjælp til opsætningen af hele økonomidelen i KlubOffice og/eller til det automatiske kontingentsystem.

På kurserne kommer en DBU-instruktør ud og forestår undervisningen på et tidspunkt, der passer klubben.

En del af IT-bidraget
Alle klubber betaler et årligt IT-bidrag til DBU, og ovenstående systemer indgår i den betaling. Så, når man alligevel betaler for det, kan man som klub lige så godt gøre brug af dem.

Der er desuden en række synergieffekter at få gavn af, hvis man anvender flere af DBU's IT-tilbud.

- Ved at udnytte mulighederne i de systemer vi tilbyder klubberne, vurderer vi, at de kan spare op mod 50% af den tid, de bruger på administration. Systemerne gør simpelthen hverdagen lettere for de frivillige, og derfor er vi klar til at hjælpe endnu flere klubber med at bruge systemerne og måske bruge dem endnu bedre, end de gør i dag, forklarer sekretær for DBU Bredde, Claus Gramm Pedersen.

En smartere hjemmeside
Foruden ovenstående tilbyder DBU også et smart hjemmesidesystem til klubberne kaldet KlubCMS. Det koster årligt kr. 3.690,-.

For den pris får man en hjemmeside, der bl.a. automatisk viser kampprogrammer, stillinger og resultater samt trænerlister og meget mere.

Læs mere om KlubCMS - eller book jeres kursus her. Af: Jacob Skov, DBU Fyn - 08. oktober 2018, 11:59