Årets Fynske Fodboldklub: Hvem løber med æren og de 25.000 kr?

Sammen med Albani uddeler vi prisen Årets Fynske Fodboldklub til Fynsk Fodbold Award d. 26. oktober. 3 klubber er med i opløbet til den prestigefyldte pris, og de 25.000 kr. der følger med.

Prisen, som er awardens hovedpris, uddeles, under hensyntagen til klubbernes størrelse, til den klub, der bedst lever op til nedenstående kriterier, som fremgår i uprioriteret rækkefølge:
  • Klubben påtager sig en lokal samfundsmæssig opgave
  • Klubben uddanner sine frivillige
  • Klubben arbejder målrettet med rekruttering af frivillige
  • Klubben tiltrækker nye medlemmer og målgrupper
  • Klubben tilbyder og udvikler moderne og fleksible idræts- og motionstilbud
  • Klubben udvikler de fysiske rammer og skaber attraktive faciliteter og idrætsmiljøer
  • Klubben samarbejder med andre foreninger, virksomheder og/eller myndigheder
  • Klubben udviser fairplay
Med prisen følger foruden hæderen en præmiesum på kr. 25.000,-. Alle har kunnet indstille fodboldklubber til prisen og en jury afgør, hvem der løber med prisen.

Vinderen afsløres ved Fynsk Fodbold Award den 26. oktober 2018.

Kort om de tre kandidater
Af indstillingerne fremgik bl.a:

S.f.B.
Efter et svært 2017 har den nye bestyrelse i klubben for alvor taget fat. Man har udstukket en klar retning for fremtidens SfB med fokus på talentudvikling. Ønsket er at det fremtidige førstehold skal være et klart produkt af, hvor dygtige klubben er til at uddanne unge mennesker - og det gælder ikke kun de dygtigste spillere. Klubben vil være med til at forme fremtidens trænere og ledere og skabe et miljø, hvor det menneskelige talent kan udfoldes i tæt samspil mellem fodbold, uddannelse og socialt samvær. I klubben arbejdes hårdt på at styrke økonomien og organisationen. Man har i den forbindelse erkendt, at man ikke kan nå målet som en isoleret forening, og man søger derfor samarbejde med omegnsklubber, eliteklubber, uddannelsesinstitutioner, Fyns erhvervsliv, Svendborg kommune, DBU og Team Danmark med flere.

Tarup/Paarup IF
Klubben arbejder hver dag på at have et godt og stærkt fritidstilbud til de af områdets børn, unge og voksne, som elsker legen med bolden og følelsen af glæde når holdet er sammen om en sejr eller et arrangement. Man har et velfungerende pigesamarbejde med Marienlyst BK i form af Team Odense Q. I TPI er mange engagerede frivillige kræfter, som altid er klar til at tage en ekstra tjans med de mange opgaver i en stor fodboldklub. Mange års stærkt ungdomsarbejde begynder nu at bære frugt på seniorsiden, hvor klubbens førstehold for herrer er at finde i 2. division. Og nårh ja, så kan klubben jo bryste sig af at have landsholdsspillere rendende på banerne.

SSV Højfyn

SSV Højfyn er en samarbejdsklub blandt moderklubberne Skalbjerg Boldklub, Skallebølle Boldklub & Vissenbjerg G&IF Fodbold. SSV Højfyn har en klar målsætning om at være den lokal klub hvor der er plads til alle, men også en klub med plads til de hold hvor spilerne er så gode at de ønsker at prøve sig af i mester & elite rækker når dette har budt sig. Klubben har lagt vægt på at uddanne de frivilige træner så meget, som det har været muligt med frivilige forældre trænere for at sikre kompetente trænerem der skal være med til at styrke glæden og motivationen for spillerne på de forskellige hold. Klubben har i efteråret fået en DBU Fyn trænerrådgiver tilknyttet til at hjælpe med den videre udvikling af trænerne.

Vær med når spændingen udløses
Fynsk Fodbold Award er for spillere, dommere, klubledere, trænere, tilskuere - ja kort sagt, alle der er i berøring med fynsk fodbold eller folk, der bare er fodboldinteresserede og har lyst til en sjov aften. Foruden prisuddelingen byder aftenen på god mad, kolde drikkevarer og topunderholdning med bl.a. komiker Andreas Bo og livemusik fra Peter AG og Danmarks bedste Gasolin-show, Peter & De Andre Kopier.

Billetter kan bookes på info@dbufyn.dk. Prisen pr. billet er kr. 259,- (+ kr. 10 i gebyr).

Fodboldawarden kan f.eks. bruges af klubber som en måde at sige tak til frivillige, sponsorer m.fl.Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første