Uden aktivt Fodboldpas kan man ikke spille kamp

1. september. Det er datoen, hvorfra et aktivt Fodboldpas er påkrævet for at være spilleberettiget i kampe i de fynske turneringer. Uden et aktivt Fodboldpas kan man ikke sættes på holdkort, men reglen gælder også i rækker uden holdkort.

Fodboldpasser er bl.a. indført for at hjælpe fodboldklubberne med at leve op til den nye persondataforordning. Ved at aktivere dit Fodboldpas accepterer du nemlig også de vilkår og betingelser, der gælder for klubbens opbevaring og behandling af dine data. Du hjælper altså både dig selv og din klub ved at aktivere dit Fodboldpas.

Sådan aktiveres Fodboldpasset
Fodboldpasset aktiveres via app’en Driblr, app’en DBU Fodbold eller via pc på dbufyn.dk i øverste højre hjørne (Mit DBU).

Hvis du (eller dit barn) er fodboldspiller, skal du IKKE oprette en ny profil. Du har én i forvejen, da denne blev oprettet via din klub. Tryk blot på Log ind og vælg ”Glemt adgangskode”, hvorefter du får tilsendt en mail med login-oplysninger.

Er flere i familien tilknyttet samme mailadresse, så benyt samme fremgangsmåde som ovenfor. Du vil få tilsendt separate links til nulstilling af adgangskode for alle de brugere, der er tilknyttet mailen.

Får du besked om, at mailen ikke eksisterer, kan det være fordi du (eller dit barn) er oprettet med en anden e-mail. Se løsninger her: http://klubservice.dbu.dk/…/problemer-med-login-hjaelp-til…

Se mere om aktivering af Fodboldpas her: https://www.dbufyn.dk/…/fodboldpas_og_persond…/fodboldpasfaq

Gode råd til klubber
Det er vigtigt, at man som klub gør en aktiv indsats for at få medlemmerne til at aktivere deres Fodboldpas, så man ikke risikerer ikke at kunne still hold grundet får få Fodboldpas-aktiveringer.

Her en række metoder, man kan bruge:

  • Send reminder via KlubOffice (sørg for opdaterede mailadresser) – hvor I også kan få overblik over, hvem der mangler at aktivere Fodboldpasset. Se hvordan her.

  • Saml spillerne efter træning

  • Bed trænerne kontakte deres spillere

  • Del budskabet på klubbens/holdets Facebook

  • Sæt en ”aktiveringsstation” (computer og person) op i klubben, så man kan få hjælp til det

  • Henvis medlemmerne/spillerne til Fodboldpas-supporten: 47 37 40 00 eller fodboldpas@dbu.dk

Det kan også være gavnligt at sende ovenstående miniguide til spillerne/forældrene.


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første