Lad børnetrænere selv stå for holdtilmelding

På Fyn afvikles børnestævner med enkeltvis tilmelding. Det betyder, at der løbende gennem sæsonen skal tilmeldes børnehold. Derfor kan det være en fordel at give trænerne mulighed for at gøre det selv.

Al tilmelding til kampe og stævner under DBU Fyn foregår via KlubOffice, og vi giver jer her en guide til, hvordan I giver jeres trænere mulighed for selv at klare holdtilmeldingen.

1. Opret en brugergruppe i KlubOffice til trænerne
I KlubOffice opretter I en brugergruppe, hvor brugerne kun har adgang til holdtilmeldingsmenuen. Det gøres via topmenuen Personer > KlubOffice brugere > Brugergrupper, hvor man klikker på ikonet, der ligner et blankt stykke papir.

Derefter navngives brugergruppen og alle rettigheder bortset fra holdtilmeldingsdelen fjernes:

 

Brugergruppe Trænere


2. Placér trænerne i brugergruppen

I menuen Personer > KlubOffice brugere > Brugere oprettes trænerne som KlubOffice-brugere via ikonet, der ligner et blankt stykke papir.

Her kan nu vælges mellem de personer, der allerede er oprettet i klubbens KlubOffice, og under KlubOffice-rettigheder vælges den nye brugergruppe. Afslut med Gem ændringer.

KO Rettigheder

Træneren modtager nu en mail om, at han/hun er oprettet som KlubOffice-bruger. I skal så blot informere dem om, at de selv skal stå for den løbende holdtilmelding ved at logge på KlubOffice og vælge menuen Turneringer og Hold > Holdtilmelding.

OBS! Hvis træneren ikke kan søges frem ved brugeroprettelsen, skal han/hun først oprettes som person i menuen Personer > Andre personer > Personoversigt. Her oprettes de med hvervet klubperson. De sendes nu automatisk til godkendelse hos DBU Fyn, og du modtager mail, når godkendelsen er sket. Du kan nu oprette ham/hende som bruger jf. ovenstående.

Sådan logger trænerne på KlubOffice

I toppen af www.dbufyn.dk kan trænerne logge ind med deres DBU-bruger, hvorefter de finder KlubOffice i toppen af skærmen:

KO Login

Alternativt kan de blot google sig frem til KlubOffice.

Husk stamholdet i tilmeldingen

Hvis I arbejder med stamhold i klubben, kan træneren med fordel tilmelde via korrekt stamhold i step 1 i holdtilmeldingen. Derved opdateres holdsiden på klubbens hjemmeside automatisk med det nye kampprogram for stævnet, og stævnet havner i holdets KampKlar, hvor kampprogrammet så let kan tilføjes holdets aktiviteter.