Skab dygtigere presspillere

Den 16. september sætter DBU Fyn fokus på, hvordan du forbedrer dine spilleres individuelle presspil. Knap 100 trænere på landsplan har allerede tilmeldt sig seminarerne Det gode pres.Der bliver stillet nye krav til forsvarsspillet og især det individuelle pres på modstanderens boldholder, når spillerne bliver stadig teknisk dygtigere og mere spilintelligente.

Seminaret Det gode pres er skræddersyet til dig, som kan bruge et par gode idéer til, hvordan du træner og forbedrer dine spilleres individuelle pres- og erobringsfærdigheder. Seminaret henvender sig til alle ungdoms- og seniortrænere.

Få en eksklusiv DVD

Det er Uffe Pedersen, talentchef, A+ træner og tidligere Superligatræner i OB, som står i spidsen for seminaret.

Seminaret starter med et oplæg fra Uffe Pedersen og en uddybning af Det gode pres – DVD’en, som du får udleveret et eksklusivt eksemplar af. Efterfølgende vil der være en praktisk del med konkrete træningsøvelser på banen, og til slut vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Du kan læse mere om indholdet i seminaret her.

Stadig ledige pladser

Seminaret afholdes tirsdag den 16. september 2014 kl. 18-21 i OB (Ådalen).

Du kan tilmelde dig seminaret her. Der er tilmeldingsfrist den 9. september.

Det koster 425 kr. at deltage i seminaret, og inkluderet i prisen er let forplejning og den eksklusive DVD Det gode pres, som ikke kan erhverves andre steder end på seminaret.

Kontakt os

Har du spørgsmål til seminarerne, er du meget velkommen til at kontakte Kamilla Ekholdt på mail kaek@dbufyn.dk eller tlf. 6311 5995..

Log ind