Husk holdkort og undgå gebyrer

Fra uge 39 udsender DBU Fyn rykkere på kampe med manglende/mangelfulde holdkort. Klubberne kan selv tjekke, hvilke kampe der mangler holdkort på.

Holdkort skal udfyldes inden kampstart - med mulighed for at redigere i op til 7 timer efter kampstart. Er holdkortet ikke udfyldt eller er det mangelfuldt udfyldt på det tidspunkt, vil klubben den følgende hverdag modtage en rykker efter følgende procedure:

1. rykker: Gratis
2. rykker: kr. 50,-
3. rykker: kr. 300,-

Holdkortet åbnes automatisk i 48 timer efter udsendelse af en rykker, så klubben kan få det udfyldt. Man kan derfor ikke længere indsende sit holdkort på mail til DBU Fyn. Såfremt holdkortet ikke er udfyldt 48 timer efter udsendelse af 3. rykker vil holdet blive taberdømt i den pågældende kamp (de får ikke oprykningsforbud).

Tidligere blev det meldt ud, at der mellem hver rykker var 72 timer til udfyldelse, men det vidste sig at give udfordringer i forhold til turneringsreglementet, og derfor er fristen altså nedsat til 48 timer.

- Vi sender rykkerne for at sikre så mange holdkort som muligt. Det handler om fairplay overfor modstanderen og om at overholde de turneringsregler, som klubberne selv har været med til beslutte. Vi giver klubberne en ekstra mulighed med den første rykker, som er gratis. Derefter er vi nødt til at spænde skruen lidt for at få holdkortene i hus, forklarer DBU Fyns administrationschef Claus Gramm Pedersen.

Rykkeren sendes til klubbens postadresse (mail).

Tjek jeres holdkort
I KlubOffice kan klubberne løbende følge med i, hvilke kampe der mangler holdkort for, så man kan løse det inden, der ryger gebyrer på rykkerne.

I KlubOffice vælges menuen Turneringsadministration > Holdkort > Kampe uden udfyldt holdkort.
Log ind