Tætte finaleopgør i Albani Pokalen

Der var drama til sidste fløjt, da vinderne skulle findes i Albani Pokalen for herrer og kvinder.

Lørdag eftermiddag stod de tilbageværende hold i Albani Pokalen for henholdsvis herrer og kvinder ansigt til ansigt med hinanden på Marienlyst' anlæg.
Forud for finalerne havde 62 hold måtte lade livet, og der var yderligere to drabelige opgør i vente.

Hos kvinderne var det de to Odense-mandskaber fra B1913 og KFUM, der skulle kæmpe om hæderen, mens herrernes finale bød på midtfynsk/sydfynsk opgør i form af Nr. Lyndelse/Søby - Oure Fodbold Akademi.

På lægterne var der mødt masser af tilskuere op, og de blev vidner til spænding lige indtil sidste fløjt.

I finalen for kvinder var det B1913, der lagde bedst ud og kunne gå til pause med en 3-1 føring.
Næsten samme scenarie udspillede sig på banen ved siden af, hvor det var Oure Fodbold Akademi, der kunne gå til pause med en 2-0 føring.

Om KFUM og Nr. Lyndelse/Søby havde mirakeldrikke i deres dunke, skal lade være usagt, men i begge kampe blev billederne vendt fuldstændig op og ned i 2. halvleg.
Nu gik målene KFUMs og Nr. Lyndelses vej, og da de 90 minutter var spillet til ende, var det højest overraskende - 1. halvleg in mente - KFUM og Nr. Lyndelse/Søby, der kunne strække armene i vejret - begge med sejre på 4-3.

Sejrene udløste kr. 5.000,- + vandrepokal mens der til de tabende finalister var et plaster på såret bestående af kr. 2.000,-.

Herfra skal lyde et stort tillykke til KFUM og Nr. Lyndelse/Søby.