Fynske piger klar til finale i Ekstra Bladet Skolefodbold

Kroggårdsskolens piger besejrede i dag Vester Hassing Skole i semifinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold efter en dramatisk 2-1 sejr, der kom i hus efter forlænget spilletid. Nu venter der pigerne en stor oplevelse, når den store finale skal spilles på TREFOR Park den 30. april.


____________________________________________________________

Årets finaler i verdens største skolefodboldturnering Ekstra Skolefodbold får fynsk deltagelse.

Det står klart efter at pigerne fra Kroggårdsskolen tirsdag eftermiddag i semifinalen besejrede nordjyske Vester Hassing Skole med 2-1 på Næsbys anlæg. De fynske piger kom ellers bagud men fik udlignet. I den forlængede spilletid, blev sejrsmålet sat ind direkte på frispark, og så kunne jublen ellers bryde ud blandt de rigtig mange tilskuere. 

Finalen afvikles torsdag den 30. april på TREFOR Park i Odense, så vi kan vist godt tillade os at sige, at pigerne fra Kroggårdsskolen har en lille hjemmebanefordel i forhold til deres modstandere fra Sjælland.

”Vi er meget glade og stolte over, at være nået til finalen. Det bliver en kæmpe oplevelse for pigerne at spille på TREFOR Park, og vi håber naturligvis på, at der kommer mange tilskuere på tribunerne. Vi er på Kroggårdsskolen allerede ved at planlægge at få alle skolens elever ud på stadion, således at vores piger kan få den bedste opbakning fra deres skolekammerater”, lyder det fra holdets træner Kasper Winther Holm.

Kampen spilles den 30. april kl. 13.10 ved det store finalearrangement på TREFOR Park, der udover pigefinalen også byder på drengefinale samt store musikalske oplevelser med blandt andet Wafande og Pharfar. Alle er velkomne, og der er gratis entré.Foto: Ekstra Bladet


Log ind