Er din klub årets fynske børnefodboldklub?

Kender du til en klub, som fortjener anerkendelse for deres arbejde omkring børnefodbolden, så er det nu du skal til tasterne. Der er nemlig åbent for indstilling til Årets Fynske Børnefodboldklub.


____________________________________________________________

DBU Fyns børneudvalg kårer i august Årets Fynske Børnefodboldklub på baggrund af indstillinger fra personer og/eller klubber. 

I udvælgelsen bliver der lagt vægt på kriterier som uddannelse, forældreinvolevring, rekruttering og pigefodbold. I udvælgelsen tages også højde for klubbens størrelse, så både mindre og større klubber kan komme i betragtning. Læs mere om om kriterierne her.

Indstil en klub nu
Hvis du har kendskab til en klub, det kan være din egen eller en anden klub, som du mener gør et rigtig godt stykke arbejde for børnene i klubben, kan du nu indstille klubben.

Indstillingen skal være begrundet samt indeholde kontaktoplysninger til klubben, og skal fremsendes til DBU Fyn på info@dbufyn.dk senest den 9. august.

Udover en masse positiv omtale får den vindende klub fine præmier i form af blandt andet ekstra uddannelse, diplom og et flot klubbillede. Overrækkelsen vil ske i klubben i løbet af september.

Log ind