Få besøg af DBU Fyns fotograf

De fynske klubber kan nu bestille DBU Fyns fotograf til at komme forbi klubben. Om han skal tage billeder af jeres kamp, sommerfest, stævne, klubhus eller noget helt andet, bestemmer I selv.


____________________________________________________________

Det et altid sjovt at se sig selv og sine holdkammerater på billeder, og billeder fra gode stunder i klubben kan være med til at styrke klubbens identitet og spilleres og frivilliges tilhørsforhold til den.

Derfor tilbyder DBU Fyn nu, at de fynske klubber kan booke DBU Fyns fotograf til at komme forbi klubben med kameraet under armen,

Sådan fungerer det
Fotografen kan bookes til to forskellige typer opgaver:
  • Standardaftale: Fotografering af maks 2 timers varighed. Pris: Kr. 500,- + kørsel (dette er minimumpris for en aftale - fotografen kører som udgangspunkt fra Langeskov)
  • Efter aftale: Fotografering over længere tid. Varighed og pris aftales med DBU Fyn.
Levering af billeder: Fotografen sender billederne hurtigst muligt via en mail til kontaktpersonen i klubben (inkluderet i prisen)

Betaling: Klubben opkræves via faktura fra DBU Fyn

Bestil DBU Fyns fotograf
Man bestiller DBU Fyns fotograf via mail til info@dbufyn.dk. Husk at angive følgende:
  • Dato
  • Tid
  • Sted
  • Arrangement/opgave
Fotografen tager herefter kontakt til jer for nærmere aftale.

Se en række af fotografens billeder på DBU Fyns Facebook.

Har I en god historie?
Hos DBU Fyn er vi altid på jagt efter gode, sjove eller anderledes historier fra klubberne, som vi kan dele på DBU Fyns Facebook og/eller hjemmeside, Det kan både være små og store historier. Måske ligger I inde med en historie, som er værd at dele med andre, og som vi kan hjælpe jer med at få fortalt?

I så fald hører vi meget gerne fra jer på info@dbufyn.dk eller tlf 66178218.


Log ind