Vis jeres skills til DM i Street Soccer midt i Odense

DM i Street Soccer afvikles i 8 danske byer med finale d. 28. juni på Rådhuspladsen i København. Jeres vej mod guldet starter d. 18. juni i Odenses bymidte.


____________________________________________________________

DBU Street DM er DBU's officielle DM i Street Soccer, der afholdes hvert år i maj-juni. I Odense spilles den indledende runde 18. juni på Vilhem Werners Plads bag Odense Rådhus - lige ved gågaden.

Alle 13-18-årige drenge og piger kan deltage i U15- og U18-rækker, og det er tilladt at bruge én kvartalspiller pr. hold.

Sådan spiller vi
I DBU Street DM spilles der fire mod fire på en lille bane med bander og med street mål, som er 2,56 m bredde og 1,68 m høje. Der kan være op til syv spillere på et hold.

Underlaget er et speciallavet græstæppe til streetfodbold, som lægges over hele banen.

I år afholdes finalestævnet på Rådhuspladsen i København den 28. juni. Der kåres en vinder i alle rækker i alle byer, men begge hold i finalen i alle otte spillebyer kvalificerer sig til finalestævnet, hvor vi kårer DBU's danmarksmestre i streetfodbold.

Få en fed fodboldoplevelse udover det sædvanlige
Ud over streetkampene er der masser af fede fodboldaktiviteter på DBU Tour. En DJ med de rigtige beats sørger for at skabe fed stemning, og du kan også prøve flere gratis aktiviteter og vinde fede præmier. Du kan for eksempel udfordre dine venner i speed cagen, på driblebanen eller vores nye aktivitet futchi. 

Du kan læse meget mere om DM i Street Soccer her.

Tilmeld dit hold nu
Der kan tilmeldes i følgende rækker:

U-15 række:
Årgange 00-02. 1 spiller fra årgang ’99 må spille med – DOG skal han/hun være født i oktober, november eller december.

U-18 række: 
Årgange ’97-’99. 1 spiller fra årgang ’96 må spille med – DOG skal han/hun være født i oktober, november eller december.

Det koster kr. 400,-/hold at deltage.

Gå til tilmelding her.

Deltag også i VM i straffespark
På DBU Tour kan dig og venner også blive verdensmestre i straffespark. Det kan du læse mere om her

Vi glæder os til at se dig og vennerne/veninderne på DBU Tour i Odense.

Log ind