MENU

Bliv verdensmestre i straffespark - det er god blær!

Det er ikke mange, der når at kunne kalde sig verdensmestre i løbet af livet. Nu får du chancen sammen med dine kammerater, når VM i straffespark rammer Odense d. 17. juni. Tilmeld jer nu!


____________________________________________________________

DBU's landsdækkende straffesparkskonkurrence er den eneste af sin slags i verden. Derfor kan vinderne kalde sig verdensmestre.... ikke dårligt at kunne blære sig med den titel overfor vennerne!

Det første skridt på vejen foregår lige i hjertet af Odense.

Sådan bliver I verdensmestre
Der spilles indledende runder 8 steder i landet. På Fyn foregår det d. 17. juni i Flakhaven i Odense. Vinderne af de lokale runder går videre til den store finale på Rådhuspladsen i København, som afvikles d. 27. juni.

Et hold består af 5 spillere, inkl. målmand, og holdet sparker minimum 5 gange i en kamp. Ved uafgjort fortsættes til en vinder er fundet. En vundet kamp giver 3 point. Hver straffesparksrunde svarer altså til en kamp, og det betyder, at man ikke er ude af turneringen blot fordi, man har tabt en runde.

Der er præmier til både de lokale vindere og de nykårede verdensmestre.

Konkurrencer og landskamp på storskærm
Flakhaven kommer til at summe af liv blandt både spillere og tilskuere. Foruden selve straffesparkskonkurrencen vil der være en lang række fodboldaktiviteter og ikke mindst U21 EM-kampen Danmark - Tjekkiet på storskærm.Tilmeld jer nu - I får hele oplevelsen for samlet kr. 300,-.

Læs mere om VM i straffespark og tilmeld jeres hold her

Er I også "Street"?
Dagen efter op samme sted, altså i Flakhaven afvikles DM i Street Fodbold. Der er også åbent for tilmelding. Læs mere om DBU Street DM her.  

Log ind