706 personer giver DBU Fyn en hjælpende hånd

DBU Fyn udsendte i februar en spørgeskemaundersøgelse til de fynske klubfolk, hvor man spurgte ind til DBU Fyns kommunikationen til/med klubberne. 706 personer har besvaret undersøgelsen, og unionen vil nu bruge de mange gode input i deres videre arbejde.

DBU Fyn kommunikerer hver dag med rigtig mange fynske klubfolk, men får de fynske klubber egentlig dækket deres behov med den kommunikation, der kommer fra unionen?
Det satte DBU Fyn sig for at undersøge, da man i februar måned udsendte en spørgeskemaundersøgelse til alle kontaktpersoner registreret i de fynske klubber.

Der blev i undersøgelsen spurgt ind til DBU Fyns forskellige kommunikationskanaler (bl.a. hjemmeside, facebook, App) herunder kendskab og anvendelse af disse blandt brugerne.
706 fynske klubfolk tog sig tid til at besvare undersøgelsen, og de mange input er nu ved at blive analyseret, og vil indgå i en forestående justering af DBU Fyns kommunikationsstrategi.
En justering der blandt andet vil byde på mere fokus på fynske klubhistorier og anvendelsen af sociale medier.

Blandt de mange besvarelser har DBU Fyn trukket lod om 2x2 billetter til en valgfri landskamp, og her blev vinderne Sonja Jørgensen fra Årslev og Rene Prytz fra Fjordager.

Et stort tillykke til de to vindere, og et endnu større tak for hjælpen til de 706 personer, som besvarede undersøgelsen. 

Læs mere:
Følg DBU Fyn på Facebook og få gode historier fra fynsk fodbold direkte i dit feed. 

Log ind