Albani og Carlslund går sammen om fynsk pokalfest

DBU Fyn har indgået aftale med Restaurant Carlslund omkring Albani Pokalen for herrer og kvinder. Pokalturneringen skifter navn til Carlslund/Albani Pokalen. Stor fest i forbindelse med finalearrangementet.


Henning Engstrøm, Carlslund, Claus Gramm Pedersen, DBU Fyn, Henrik Søncksen, Royal Unibrew, går sammen om pokalfodbolden
____________________________________________________________
Lørdag den 12. september 2015 bliver der pokalfest under de fynske bøgetræer i Fruens Bøge.

Her slår Restaurant Carlslund og Albani dørene op til after-party i forbindelse med finalerne i Carlslund/Albani Pokalen.

Det sker som et led i en ny aftale mellem DBU Fyn og Restaurant Carlslund, der gør restauranten til partner på pokalturneringen Carlslund/Albani Pokalen sammen med Albani, der de seneste to år har været sponsor på pokalturneringen.  

Aftalen indebærer blandt andet et navneskift så turneringen fremover benævnes Carlslund/Albani Pokalen, en ny præmiestruktur hvor der står gavekort til restauranten på højkant, og ikke mindst en stor fest på restauranten i forbindelse med finalerne den 12. september, hvor DBU Fyn, Albani og Carlslund sørger for god mad og drikke.

Og på Carlslund ser man frem til at byde hungrende fodboldmænd- og kvinder inden for døren.

”Vi er på Carlslund meget glade for, at blive en del af den fynske pokalturnering for seniorer, og vi glæder os til at følge turneringen tæt, og håber på en masse gode pokalbrag ude på banerne. Og så ser vi naturligvis frem til, at byde de fire finalehold velkommen på Carlslund til en god oplevelse med lækker mad og drikke i forbindelse med finalerne”, lyder det fra restauratør Henning Engstrøm.

Pokalfinaler er jo forbundet med enten triumf eller skuffelse, men uanset om det skulle blive det ene eller det andet udfald, så er der vist bred enighed om, at en kold fra kassen gør godt efter det sidste fløjt.
Og det er man hos Albani rigtig glade for.

”Fynsk breddefodbold og Albani har mangeårige nære relationer, og vi er og har altid været glade for at være en del af den fynske fodboldfamilie. Derfor hilser vi også den nye aftale omkring Carlslund/Albani Pokalen velkommen, og vi kan med garanti fastslå, at ingen kommer til at tørste på Carlslund den 12. september. Vi skal nok sørge for at der er masser af drikkelse fra Albani/Royal Unibrew i hanerne til det tørstige fynske fodboldfolk”, lyder det fra distriktschef ved Royal Unibrew, Henrik Søncksen.

Turneringen har i år deltagelse af 53 herrehold og 16 kvindehold, og indledes for herrernes vedkommende den 14. april mens kvinderne må vente til den 12. maj med deres første kampe. Begge finaler afvikles den 12. september på Dalum IF’s anlæg, og i umiddelbar forlængelse heraf byder Carlslund, Albani og DBU Fyn på finalearrangement på Restaurant Carlslund

Banen er kridtet op, rammerne er sat – nu er det op til de fynske pokalhold, at afgøre hvem der kan kalde sig pokalmester den 12. september.

Fakta om Carlslund/Albani Pokalen
Antal deltagende hold:
Herrehold: 53
Kvindehold: 16

Præmier:
1. præmie: Vandrepokal + gavekort til Carlslund på kr. 2.500,-
2. præmie: Gavekort til Carlslund på kr. 1.000,-

Log ind