Nye trænere skal have adgang til holdkort

Det er vigtigt at klubberne husker at give nye trænere adgang til holdkort. Vi giver her opskriften på det samt en række andre vigtige informationer om holdkort.


De fleste trænere udfylder holdkort via DBU's Fodboldapp.
____________________________________________________________

For at kunne udfylde de elektroniske holdkort, skal trænere have rettigheder til det. 

Det giver man dem ved samtidig at oprette dem som holdkontakter via KlubOffice. Se hvordan her.

Hvor kan man udfylde holdkort?
De fleste bruger DBU's Fodboldapp. Man kan dog også udfylde holdkort via Mit DBU (login på www.dbufyn.dk) og KampKlar.

Hvis man har glemt sine DBU-brugeroplysninger kan man få dem tilsendt på mail. I login-området klikker man blot på "Glemt adgangskode?".

I hvilke rækker skal der udfyldes holdkort?
Holdkort skal udfyldes i de samme rækker, som før de blev elektroniske. Dvs. fra og med U12 og op til senior. Der udfyldes ikke holdkort for ”de gamle”. De elektroniske holdkort skal desuden ikke udfyldes i DBU-rækker.

Hvad hvis man glemmer at udfylde holdkort?
Holdkort skal udfyldes før kampstart. Der kan dog ændres i holdkortet i op til 7 timer efter kampstart i tilfælde af at en spiller bliver skadet under opvarmning eller ikke kommer på banen.

Er holdkortet ikke udfyldt senest da, eller er der færre spillere på holdkortet end turneringsreglementet foreskriver som minimum for at gennemføre en kamp, vil klubben modtage en rykker på mail. Samtidig åbnes der for, at klubben selv kan udfylde holdkortet indenfor 48 timer efter, at rykkeren er sendt. Samme procedure bliver gældende for efterfølgende rykkere, som følges af et gebyr.

1. rykker: Gratis
2. rykker: kr. 50,-
3. rykker: kr. 300,-

Såfremt holdkortet ikke er udfyldt 48 timer efter udsendelse af 3 rykker vil holdet blive taberdømt i den pågældende kamp (de får ikke oprykningsforbud).

Hvordan kan man som klub gardere sig mod rykkergebyrer?

1. Sørg for at jeres Postadresse er rigtig, det er nemlig til denne, at eventuelle remindere sendes. Søg jeres klub frem på www.dbufyn.dk, og tjek jeres kontaktoplysninger i fanen Kontaktpersoner. Ændringer kan foretages i KlubOffice eller mailes til DBU Fyn på info@dbufyn.dk

2. Tjek listen over manglende holdkort i KlubOffice: Vælg topmenuen Turneringsadministration > Holdkort > Kampe uden udfyldt holdkort

3. Sørg for at jeres trænere (og evt. andre) har adgang til at udfylde holdkort (se ovenfor)

4. Husk jeres trænere på vigtigheden af at få udfyldt holdkortene. Det kan gøres i god tid inden kampstart.

Holdkort for samarbejdshold
Ved samarbejde mellem flere klubber kan træneren søge spillere fra alle de involverede klubber frem og koble dem på holdkortet.

Spær spillere på holdkortet

Klubben kan spærre en spiller, så han ikke kan vælges på holdkortet. Det kan f.eks. være aktuelt, hvis spilleren skylder penge i klubben.
Træneren vil kunne se spilleren, når han søger efter ham/hende til holdkortet, men træneren vil ikke kunne lægge spilleren på holdkortet. Træneren kan samtidig se den begrundelse, som klubben har anført for spærringene. Klubben spærrer spilleren ved at søge vedkommende frem i KlubOffice, dobbelklikke på personen, vælge fanen Medlemsdata og vinge af i "Spærret til holdkort".

Log ind