Gratis oplevelse til klubbernes frivillige

Det kræver tid og overskud at få sagt tak for indsatsen. DBU Fyn og Albani hjælper klubberne med det - ganske gratis! Det sker med rundvisning, ølsmagning, en bid mad og et spændende oplæg fra et langt og fortsat aktivt fodboldliv.


Klubbernes frivillige kan bl.a. høre anekdoter og historier fra Tommy Møller Nielsen
, når han fortæller om sit eget fodboldliv i ind- og udland, om sin far "Ricardo" og om den aktuelle film Sommeren '92. Det sker når DBU Fyn og Albani inviterer til Frivillig Fredag. Foto: Fodboldbilleder.dk.
____________________________________________________________

Den 25. september 2015, på den nationale frivillighedsdag ”Frivillig Fredag”, inviterer DBU Fyn og Albani de frivillige i de fynske klubber til en hyggelig eftermiddag og aften på Albani.

Frivillig Fredag er kommet til via Social- og Integrationsministeriet. Dagen er en national markering og anerkendelse af de mange danske frivilliges indsats.

I en travl klubhverdag kan det nogen gange knibe med tiden til at få påskønnet den indsats, som klubbens mange frivillige gør. Det vil DBU Fyn og Albani nu hjælpe med til ved at invitere klubbernes frivillige til et gratis arrangement.

Dagens program
Arrangementet afvikles ved DBU Fyns hovedsponsor Albani, hvor der indledes med en rundvisning på bryggeriet efterfulgt af ølsmagning. Dernæst er det tid til en bid mad. Efter maden kan deltagerne opleve Tommy Møller Nielsen, søn af RIchard Møller Nielsen. Tommys aktive fodboldkarriere bragte ham forbi klubber som OB og KB, mens han i sin trænerkarriere bl.a. har været forbi Viborg FF og HB Køge. Det er også blevet til en turbulent tid som sportschef i en Israelsk klub. 

På dagen vil Tommy også fortælle anekdoter om sin far og om hans oplevelse af den aktuelle film Sommeren '92, der er en portrætlignende film om hans far og det danske fodboldlandsholds EM-triumf på en lun sommeraften i Sverige i 1992.

Programmet for dagen ser således ud:

16.00: Velkomst og tak til de frivillige ved DBU Fyns formand 
           Bjarne
Christensen

16.10: Rundvisning på Albani - og udlevering af "tips 13"

17.15: Ølsmagning

18.30: Spisning

19.00: Tommy Møller Nielsen - anekdoter og historier fra et liv i fodbold, han far Richard Møller Nielsen og filmen Sommeren '92.

19.45: Gennemgang af tips 13 og kåring af vindere

20.00: Tak for i aften og tak for indsatsen

Deltagere og tilmelding
Klubberne kan deltage med 4 personer, og da der er et maks. deltagerantal på 80 personer, vil tilmelding være efter først-til-mølle-princippet. Man bestemmer selv, om man vil invitere trænere, ledere, forældre, ham der står for boldrummet eller nogle helt andre med. Alle frivilliges indsats har værdi og bør anerkendes.

Tilmelding foretages på mail til: info@dbufyn.dk

Vi glæder os til at se jer til en festlig dag i frivillighedens og fodboldens tegn!

Log ind