Har du Danmarks bedste holdkammerat?

DIF og Nordea-fondens Fidusbamse pris sætter fokus på de mange unge drenge og piger i idrætsforeningerne, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre. Vinderen kan se frem til en uforglemmelig rejse til 100.000 kroner med hele sit hold eller træningsgruppe.Fra den 15. september til den 25. oktober 2015 er det igen muligt at indstille årets bedste holdkammerat mellem 12 og 19 år til Fidusbamsen, som uddeles på DR´s gallashow i Boxen i Herning den 9. januar 2016.

Årets bedste holdkammerat vinder ikke alene et smukt eksemplar af Fidusbamsen. Prisen ledsages også af 100.000 til vinderen til en rejse for hele holdet. Ville det ikke være fantastisk, hvis det blev én fra dit hold eller klub, der vandt?

For at nominere årets bedste holdkammerat mellem 12 og 19 år, skal man besøge www.fidusbamsen.dk , uploade et billede af personen og svare på et par spørgsmål. Så deltager personen i konkurrencen.

Prisen er en anerkendelse til unge mennesker fra såvel holdidrætter som individuelle idrætter som sætter fællesskab og samarbejde i fokus. Prisen gives til en person, der skaber positiv involvering – både på og uden for banen – og tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø i samspil med andre unge.

Prisen er støttet af Nordea-fonden, og vinderen kåres ved DRs gallashow SPORT 2015 i Boxen i Herning.

13 årig Fynbo med helt fremme
I 2014 var 13-årige Mattias Madsen fra Nr. Lyndelse/Søby IF en blandt tre finalister til prisen. 

Læs hele historien: 13-årig Fynbo er måske Danmarks bedste holdkammerat.

Log ind