Det sker, hvis en kamp afbrydes

DBU Fyn optimerer kommunikationen til klubberne, hvis en kamp afbrydes. Det sker efter input fra klubberne.


____________________________________________________________

Én afbrudt kamp grundet vold og/eller trusler mod dommeren er én for mange. Det kan alle vist blive enige om. Desværre oplevede vi det alt for ofte i fynsk fodbold i efteråret.

Den kedelige tendens har givet anledning til at se nærmere på og optimere procedurerne i forbindelse med afbrudte kampe.

Vi har lyttet til klubberne, og et af de vigtigste læringspunkter har været, at vi skal være tydeligere overfor klubberne i forhold til, hvad der sker, når en kamp er blevet afbrudt. Derfor vil vi nu i højere grad sikre, at alle implicerede parter får tydelig besked om, hvilke konsekvenser en afbrudt kampe har i forhold til kampprogrammet. Det gælder både de hold, der spillede den afbrudte kampe og de øvrige hold i den pågældende pulje, forklarer DBU Fyns formand Bjarne Christensen.

Det sker ved afbrud kamp
Hvis DBU Fyn modtager en indberetning fra en dommer om en afbrudt kamp grundet vold og/eller trusler mod dommeren, går den disciplinære behandling i gang. Det betyder samtidig at en eller flere kampe udsættes, indtil der foreligger en afgørelse fra DBU Fyns Disciplinærudvalg.

Hvilke kampe det drejer sig om vil kunne læses i en nyhed på det på www.dbufyn.dk i løbet af den første hverdag efter, at DBU Fyn har modtaget indberetningen fra dommeren.

Derudover får alle klubber med hold i puljen en mail med samme oplysninger. Den sendes til formændene og kampfordelerne.

Det vil forhåbentligt hjælpe til større gennemsigtighed over procedurerne og konsekvenserne, så eventuelle tvivlsspørgsmål imødegås.

Men, vi håber naturligvis ikke at få brug for ovenstående....og lad så bolden trille.

God sæson til alle!




Log ind