Fodbold for alle - En dag for mangfoldigheden

Torsdag aften blev årets første 7-mands stævne afviklet. En aften med både kvinder og herrer, og hvor der var god fodbold og hygge på programmet. To deltagere fra Fraugde IF, hvor stævnet blev afholdt, fortæller her om deres oplevelser fra aftenen.


__________________________________________________________________
En kølig torsdag forårsaften før Store Bededag var Fraugde G&IF vært for DBU Fyns nye initiativ for seniorspillere - nemlig et 7-mandsstævne.

Efter obligatoriske serieforhold blev stævnet skudt i gang. Man skulle se langt efter store talenter, men derimod var det en god dag for breddefodbolden.

Der var både plads til mænd og kvinder til årets første 7-mandsstævne, hvor der hverken blev spillet om point eller præmier. Derimod var det fælleskabet og motionen, der var i højsædet. Alle gik helhjertede ind i tacklingerne - dog stadig med en vis respekt for modstanderen. Fraugde GIF havde fået besøg af hold fra hele Fyn, blandt andet Tranekær/Tullebølle IF, der deltog med 2 hold, som bestod af drengene fra asylcentrene i Lindelse og Tullebølle.

Atmosfæren var god og stemningen i top, og en god blanding af seriøsitet og leg var med til at præge rammerne for et perfekt stævne, hvor det eneste der manglede, var solens varme stråler.

Som filosoffen Plato så smukt formulerede det, så lærer man mere om en person igennem en times leg fremfor et års uafbrudte samtaler. Denne hypotese blev i den grad bekræftet på grønsværen, hvor forståelsen for hinanden og mangfoldigheden var euforisk. Der blev tabt og vundet på kryds og tværs, men vigtigheden lå i den gensidige kærlighed til fodboldspillet.

3. halvleg blev fløjtet i gang i omklædningsrummet, hvor duften af grillede pølser omkransede det lille klubhus. Samspillet mellem brusende sodavand og opknappede øl, var sød musik i enhver seriespillers ører. For nogen var der dømt bytur efterfølgende, for andre var det bare prikken over i’et at få "en kold efter bold".

Alt i alt var stævnet en rigtig hyggelig aften. Sådan var det ikke kun på græsbanerne, men i allerhøjeste grad også efterfølgende, hvor enkelte hold sad i flere timer efter stævnets egentlige afslutning. Derfor kan det konkluderes som et vellykket stævne, og der skal lyde en stor tak til de frivillige i Fraugde GIF og arrangøren DBU Fyn. 

Flere stævner for både kvinder og herrer er på vej
DBU Fyn gentager succesen yderligere fire gange henover foråret, så hvis I også kunne tænke jer en sjov og anderledes fodboldaften, så hold jer endelig ikke tilbage.

Der spilles på følgende dage:
Datoplan
Spilledag Tilmeldingsfrist
Onsdag den 4. maj 1. maj
Torsdag den 19. maj 16. maj
Torsdag den 2. juni 29. maj
Torsdag den 16. juni 12. juni
Efter tilmeldingsfrist inddeles holdene i puljer med 4 eller 5 hold. Der spilles alle imod alle på en aften.
Spilletiden afhænger af antal hold pr. pulje, men varierer normalt fra 15 til 25 minutter pr. kamp. Der spilles på tværs af en 11-mands bane på 7M mål. 

Der skal ikke udfyldes holdkort og heller ikke indtastes resultater. Det handler om, at få folk ud og spille fodbold og få nogle sjove timer sammen.

Tilmelding og pris
Tilmelding til stævnerne skal ske via KlubOffice eller via mail til ulrik@dbufyn.dk

Det koster kr. 150,- pr. stævne. Deltager man i de fire første stævner, så betaler DBU Fyn det sidste.   

Spørgsmål kan rettes til Ulrik Sørensen på tlf. 6311 5992 eller via mail ulrik@dbufyn.dk

Log ind